CELEB STYLE

Ποια sneakers λατρεύουν τώρα όλοι οι διάσημοι

Όποιος τα φορέσει, δεν τα αποχωρίζεται ποτέ ξανά!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ποια sneakers λατρεύουν τώρα όλοι οι διάσημοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κοινό έχουν ο Ben Affleck, η Kristen Bell και η Mila Kunis (εκτός από το επάγγελμα του ηθοποιού, έτσι;); Ντύνονται όλοι με παπούτσια από το Løci.

Ενώ τα κλασικά παπούτσια της μάρκας βιώσιμων πάνινων παπουτσιών έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στις διασημότητες, το Løci Nine ( που κοστίζει 170 $) θα σου προσφέρει πολύ περισσότερα από επωνυμίες όπως η Golden Goose και η Common Projects.

Και αυτή τη στιγμή, ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα - σχέδια των 100% vegan παπουτσιών - που γίνεται συνεχώς sold-out - είναι ξανά διαθέσιμο στον ιστότοπο της μάρκας.

Η Eva Longoria, η Mila Kunis και η Olivia Wilde κατέχουν όλες την έκδοση με μαύρο και μπεζ στοιχείο, η οποία είναι και πάλι διαθέσιμη σε κάθε μέγεθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η Longoria φόρεσε τα δικά της με σορτς αυτό το καλοκαίρι, η σταρ του «Luckiest Girl Alive», Mila, φόρεσε τα δικά της τον περασμένο Φεβρουάριο, αποδεικνύοντας ότι τα παπούτσια αυτά ταιριάζουν σε κάθε εποχή του χρόνου.

Τα παπούτσια αυτά, όμως, δεν υπάρχουν μόνο στη λευκή με μπεζ & μαύρες λεπτομέρειες απόχρωση. Η πριγκίπισσα Eugenie λάνσαρε τα ολόλευκα και τα Blue Marine Foundation Løci, ενώ ο Ben Affleck προτιμά τα μπλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 395 / position2: 726
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb