ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που θέλουν όλες το φθινόπωρο

Το χρώμα μαλλιών που έχει καταφέρει να γίνει πολύ δημοφιλές είναι αυτό.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που θέλουν όλες το φθινόπωρο
@shaymitchell

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καιρός έχει αρχίσει να κρυώνει και εμείς ονειρευόμαστε τα πορτοκαλί φύλλα να πέφτουν και να πίνουμε ζεστές σοκολάτες. Φοράμε τις χουχουλιάρικες ζακέτες και σκεφτόμαστε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην εμφάνιση, στα ρούχα, ακόμα και στο σπίτι. 

Το χρώμα μαλλιών που θέλουν όλες το φθινόπωρο

Μέσα σε αυτές τις αλλαγές, είναι και τα μαλλιά, φυσικά. Πολλές πηγαίνουν στο κομμωτήριο και απλώς σκουραίνουν το χρώμα τους, ή δοκιμάζουν άλλες τεχνικές. Άλλες, ωστόσο, κάνουν πιο δραστικές κινήσεις και αλλάζουν τελείως το χρώμα των μαλλιών. Ανάμεσά τους και πολλές celebrities. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Το χρώμα των μαλλιών που φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος το φθινόπωρο είναι το extreme copper. Τα copper hair, έγιναν πολύ δημοφιλή μέσα στην πανδημία, ειδικά μετά την εμφάνιση της Gigi Hadid με αυτά. Τώρα, το extreme copper χρώμα, ήρθε να πάρει τη θέση του προηγούμενου. 

Πρόκειται για ένα πολύ ζεστό, cinnamon χρώμα, με πλούσιους τόνους, που ταιριάζει γάντι με τη σεζόν. Συνδυάζει το καφέ με το κόκκινο και το χρώμα της κανέλας. Σύμφωνα με την hair colorist Jamie Wiley, λιγότερο από το 2% του πληθυσμού έχει κόκκινα μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shay Mitchell (@shaymitchell)

Υποστηρίζει οτι το copper ταιριάζει με όλους τους δερματικούς τόνους. Ωστόσο, μπορεί να προσαρμοστεί και ανάλογα με την κάθε μια από εμάς. Η Shay Mitchel και η Sophie Turner το έχουν προτιμήσει. Μπορείς να μιλήσεις με τον κομμωτή σου και να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 81 εβδομάδες
Η Nicola Peltz‑Beckham τόλμησε το ανατρεπτικό makeup trend
Ακόμα ένα ανατρεπτικό trend που δοκιμάζουν οι celebrities.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb