SKIN CARE

Nέα σειρά V‑FIRM: Bring the Bounce back! από τη VALMONT

Ένα νέo τελετουργικό εξ ’ολοκλήρου αφιερωμένο στην επαναφορά της σφριγιλότητας της επιδερμίδας! Η VALMONT παρουσιάζει τη νέα σειρά V-FIRM, για να αντιμετωπίσεις μία για πάντα τη χαλάρωση στο πρόσωπο!
Γράφει η MATINA KONTOY
Nέα σειρά V‑FIRM: Bring the Bounce back! από τη VALMONT
velmontvfirm

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

V-FIRM

ΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΟΓΚΟ

ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ, ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ!

Είτε η απώλεια της σφριγηλότητας είναι αποτέλεσμα της γήρανσης είτε μία συνέπεια της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος (εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, του καπνίσματος, των συχνών αυξομειώσεων του βάρους κλπ), η VALMONT, ο «Μάγος του Χρόνου» έχει αντλήσει στοιχεία από την κυτταρική επιστήμη που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της – που δημιουργούνται με βάση την ελβετική τεχνογνωσία και παράδοση – προκειμένου να αναπτύξει την ιδανική λύση στην αντιγήρανση!

Η σειρά FIRMNESS περιλαμβάνει τρία προϊόντα υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται στη διπλή πρόκληση της άνεσης και της αισθητικότητας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

V-FIRM SERUM
Πλούσιος ορός που «λιώνει» πάνω στο δέρμα, με βελούδινο φινίρισμα

Ενισχύει τη δομή του δέρματος | Ενισχυμένος όγκος | Ιδανικό για επιδερμίδες 40+

Πλούσια γαλακτώδης υφή

Ενδείξεις: Ιδανικό για χαλαρό δέρμα χωρίς ελαστικότητα. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος. Ιδιαίτερα ευεργετικό για δέρμα με τάση για ξηρότητα.

Οδηγίες για χρήση: Πρωί ή/και βράδυ, απλώστε μερικές σταγόνες στο
πρόσωπο και το λαιμό. Κάντε ελαφρύ μασάζ με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Συνεχίστε με V- Firm Eye και V-Firm Cream για να ολοκληρώσετε την καθημερινή σας τελετουργία σύσφιξης.


Ενεργά συστατικά: Πεπτιδικό κοκτέιλ: Πεπτίδια Matrikine για την ενίσχυση της
παραγωγής κολλαγόνου για σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος.

Σύμπλεγμα Πυκνότητας: Μια σύνθεση δραστικών ουσιών που πυκνώνουν το δέρμα, απαραίτητη για ένα σταθερό, καλά στρογγυλεμένο χόριο.

Πρωτεϊνη (ορός) γάλακτος: Διεγείρει την κυτταρική αλληλεπίδραση και την παραγωγή κολλαγόνου για μεγαλύτερη ελαστικότητα στο δέρμα.

Τριπλό DNA: Το υπερσύγχρονο αντιγηραντικό μόριο της Valmont για τη διέγερση της κυτταρικής λειτουργίας (ενυδάτωση, αποκατάσταση, ανανέωση και μεταβολισμός) απαραίτητο για τη ζωτικότητα του δέρματος.

Λιπόσωμα RNA: RNA και ουρία μέσα σε μια φωσφολιπιδική μεμβράνη για την τόνωση των μηχανισμών επούλωσης και της ζωτικότητας για την αρμονία των κυττάρων του δέρματος.

 


V-FIRM CREAM
Το πολυτελές χρυσό καπάκι αποκαλύπτει μία πυκνή, γυαλιστερή κρέμα.
Από την πρώτη εφαρμογή στο πρόσωπο, η διαφορά είναι εκπληκτική! Ώρα για αξεπέραστη άνεση στην επιδερμίδα μέσα από μια υφή που γίνεται «ένα» με το δέρμα και το οφελεί με τις επανορθωτικές της ιδιότητες.

Μια δεξαμενή βιοσυμβατών συστατικών για την ενίσχυση του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας για ένα πιο σφριγηλό, πιο έντονο περίγραμμα προσώπου. Τα ενεργά συστατικά επαναπύκνωσης λειτουργούν σε συνέργεια με το σκουαλένιο φυτικής προέλευσης για την ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος, ενισχύοντας τη δερματική πυκνότητα και την επιδερμική αρμονία.

Βελτίωση της δερματικής πυκνότητας | Αύξηση της ελαστικότητας | Σύσφιξη περιγράμματος προσώπου | Ιδανική για επιδερμίδες 40+

Μετά από χρήση 28 ημερών, αποκαλύπτεται μία νεανικότερη όψη με πιο έντονα χαρακτηριστικά χάρη στην ανακτημένη ελαστικότητα.



V- FIRM EYE
Mην σας ξεγελάει αυτή η εντυπωσιακή, χρυσή σαν μέλι, υφή τζελ.
Η Κρέμα Ματιών V-FIRM EYE είναι ένας αληθινός σύμμαχος μέγιστης αποτελεσματικότητας. Αυτό το γκουρμέ βάλσαμο με την κεχριμπαρένια απόχρωση καταπολεμά δραστικά τα πεσμένα βλέφαρα και λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια.

Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα συμπληρώνοντας τη δράση της φόρμουλας του V- FIRM (πεπτιδικό κοκτέιλ, σύμπλεγμα πυκνότητας και δίδυμο DNA/RNA). Και για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, το DNA που χρησιμοποιείται εδώ παίρνει τη μορφή λιποσώματος, με το λιπιδικό περίβλημά του να συγχωνεύεται και να ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες.
Θεραπεία contouring για τα μάτια, με υφή τζελ-μελιού
Συσφίγγει | Ενυδατώνει | Ενισχύει τις μεμβράνες κυττάρων | Ιδανικό για επιδερμίδες 40+
Με κάθε εφαρμογή, το βλέμμα ανορθώνεται, εξαφανίζοντας την κούραση και αποκτώντας νεανική λάμψη.

Ποιο είναι το μυστικό;

Ένα μείγμα δοκιμασμένων και υπερσύγχρονων συστατικών που βοηθούν στην
αποτελεσματική αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος. Η χρήση βιομιμητικών τεχνολογιών (βιοσυμβατότητα και βιοδιαθεσιμότητα) που μιμούνται τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος, σημαίνει ότι το χόριο κατανοεί την περιποίηση της επιδερμίδας, επιτρέποντας τη βέλτιστη μεταφορά των δραστικών συστατικών στους σωστούς κυτταρικούς στόχους, για εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
23 / position1: 338 / position2: 1112
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb