ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Pink Astroweek: Ζώδια Εβδομάδας

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Pink Astroweek: Ζώδια Εβδομάδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, μείνετε μακριά από το Instagram και το Facebook. Μειώστε τον χρόνο που αφιερώνετε κοιτάζοντας τις ροές άλλων ανθρώπων και συγκρίνοντας τον εαυτό σας με αυτούς. Επικεντρωθείτε στη δική σας ύπαρξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, καταπολεμήστε τις ανασφάλειές σας εστιάζοντας στα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο στον εαυτό σας. Φτιάξτε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και δημιουργήστε μια λίστα με τις ιδιότητες που αγαπάτε στον εαυτό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τo τσεκάρετε όποτε το χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με φειδώ. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται πάντα να ξεκαθαρίζετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν αυτό που έχετε να πείτε θα συνεισφέρει κάτι σημαντικό στη συζήτηση ή απλά θα πληγώσει κάποιον.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Εάν έχετε ένα κακό συναίσθημα για μια κατάσταση, τότε να είστε προσεκτικοί. Η προσοχή σας δεν είναι υπερβολική αντίδραση. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεστε!

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα ζοριστέιτε. Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως τα έχετε σχεδιάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι τόσο χάλια. Μπορείτε να αποφύγετε τα ζόρια, αρκεί να είστε ευέλικτοι.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε τον εαυτό σας να μην είναι διαθέσιμος. Δεν χρειάζεται να τρέχετε κάνοντας χάρες για όλους και δεν χρειάζεται να δέχεστε κάθε πρόσκληση. Μπορείτε να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας αν το προτιμάτε.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, να είστε αποφασιστικοί. Όταν αναλαμβάνετε μια δέσμευση, δεσμευτείτε πλήρως αντί να συμπεριφέρεστε ανώριμα. Είστε αρκετά έξυπνοι και ανεξάρτητοι για να κάνετε τις δικές σας επιλογές, οπότε σταματήστε να ρίχνετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μην αισθάνεστε ένοχοι που βάζετε τον εαυτό σας πρώτο. Μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει ότι είστε εγωιστής ή άκαρδος. Σας επιτρέπεται να φροντίζετε τον εαυτό σας. Για την ακρίβεια, είναι το πιο υγιές στον κόσμο! 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορούν να αντέξουν το μυαλό και το σώμα σας. Προσέξτε πού και πότε κατευθύνετε την ενέργειά σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μην φοβάστε την αντιπαράθεση (αρκεί να βρίσκεστε σε έναν ασφαλή χώρο). Δεν θέλετε να προσποιηθείτε ότι όλα είναι εντάξει όταν υποφέρετε. Είναι πολύ καλύτερο να βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω, ακόμα κι αν είναι άβολο.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, καταβάλετε κάποια σοβαρή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας. Ακόμη και ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση εξακολουθεί να είναι δυναμική προς τα εμπρός, γι' αυτό κάντε κάτι, οτιδήποτε, που σας φέρνει πιο κοντά στον προορισμό σας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε τη λογική να σας καθοδηγήσει. Τα συναισθήματά σας έχουν σημασία, αλλά θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε λάθος κατεύθυνση, οπότε προσπαθήστε να μην κάνετε μια καθαρά συναισθηματική επιλογή. Σκεφτείτε επίσης τι λέει το μυαλό σας ότι είναι καλύτερο.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
26 / position1: 244 / position2: 495
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb