ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό είναι το χτένισμα που σου κάνει facelift

Κι όμως, υπάρχει ένα χτένισμα που σου κάνει facelift.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το χτένισμα που σου κάνει facelift
@bellahadid

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρξε κάποια στιγμή που όλες αντέγραφαν το χτένισμα της Bella Hadid. Είναι σύνηθες, γιατί η Bella έχει μεγάλη απήχηση, αλλά αυτή η εικόνα της έγινε viral. Μιλάμε για ένα χτένισμα που δεν είναι ασυνήθιστο. Πρόκειται για την αγαπημένη πολλών γυναικών, αλογοουρά. 

Το χτένισμα

Σύμφωνα με ειδικούς, η ψηλή αλογοουρά, έχει παρόμοια αποτελέσματα με ένα facelift. To ponytail lift, όπως το ονομάζουν, φαίνεται ότι κάνει ότι και ένα lifting. Στην ουσία, τραβάει τα χαρακτηριστικά του προσώπου προς τα πάνω και προς τα έξω. Πρόκειται για αναίμακτο και μη επεμβατικό lift που μπορούμε να πετύχουμε απλώς πιάνοντας τα μαλλιά μας. 

Το επεμβατικό ponytail lift

Ωστόσο, οι πλαστικοί έχουν δημιουργήσει και μια διαδικασία πραγματικού αντίστοιχου lift, που πραγματοποιείται στο χειρουργείο. Το real ponytail lift, είναι μια διαδικασία των πλαστικών, με μικρή επέμβαση. Κατά τη διαδικασία, οι τομές για το lift, γίνονται στην γραμμή των μαλλιών, η οποία στην συνέχεια κρύβει τις ουλές. Η διαφορά με άλλες διαδικασίες, όπως λένε οι γιατροί, είναι ότι δεν φαίνονται τα σημάδια του lifting.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το lifting, καλό είναι να συμβουλευτείς κάποιον γιατρό. Αν δεν θέλεις να ακολουθήσεις κάποια επεμβατική διαδικασία, δοκίμασε απλώς να πιάσεις ψηλά τα μαλλιά σου σαν τη Bella Hadid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 81 εβδομάδες
Mary Vitinaros: 5 beauty looks της που ξεχωρίσαμε
Το μοντέλο έκανε looks που θέλουμε να αντιγράψουμε
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 1290 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb