Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Φαίη Σκορδά: «Πέρασα μία φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη κι έρωτας, ότι δεν υπάρχει τίποτα»

Δείτε τι είπε η Φαίη Σκορδά.


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2022

Φαίη Σκορδά: «Πέρασα μία φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη κι έρωτας, ότι δεν υπάρχει τίποτα»

Η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις στην εκπομπή της. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στο σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη και πήρε συνέντευξη από την ηθοποιό στο σπίτι της αλλά και στα σοκάκια της Πάρου.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για όλους και για όλα και ενώ η συνέντευξη αφορούσε τη Σοφία Αλιμπέρτη, η Φαίη Σκορδά έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στην αγάπη και στον έρωτα. Και συγκεκριμένα, στο γεγονός πως κάποια στιγμή είχε πάψει να πιστεύει σε αυτά.

Η συζήτηση των δυο γυναικών αφορούσε τις σχέσεις. Έτσι, όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε τη Σοφία Αλιμπέρτη για την καθημερινότητα της με τον σύντροφό της, εκείνη απάντησε πως πλεον θέλει τον χώρο της και δεν μπορεί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με κάποιον. «Η συντροφικότητα αυτού του τύπου ήταν για παλιά όταν ήμουν νέα», ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Τότε η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο, λέγοντας πως και εκείνη πέρασε μια δύσκολη φάση στο παρελθόν.

«Πέρασα μία φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη και έρωτας, ότι δεν υπάρχει τίποτα. Πια θεωρώ οτι δεν είναι έτσι».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb