ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να τα ξαναμπλέξουν με τον πρώην τους

Κάποια ζώδια θα γυρνούσαν, εύκολα πίσω
AstroGirl
3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να τα ξαναμπλέξουν με τον πρώην τους
Taryn Elliott

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η πρώτη σου αντίδραση αν συναντήσεις έναν πρώην; Μερικοί άνθρωποι τρέχουν μακριά, ενώ κάποιοι μένουν για μια γρήγορη, αν όχι λίγο άβολη, κουβεντούλα. Κάποια ζώδια θα γυρνούσαν όμως, εύκολα πίσω.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ως σταθερό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, οι γήινοι Ταύροι αντιπροσωπεύουν τη σταθερότητα - είναι αφοσιωμένοι, σταθεροί και δεν κάνουν εύκολα αλλαγές. Η πρακτική σας προσέγγιση στην αγάπη σημαίνει ότι επιλέγετε προσεκτικά τους συντρόφους σας. Δεδομένου ότι είστε ήδη φανατικοί στη διατήρηση της ρουτίνας σας, είναι πιθανό να καλωσορίσετε τον πρώην σας με ανοιχτές αγκάλες. 

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γλυκοί, ευφάνταστοι, ονειροπόλοι Καρκίνοι, δεν είστε ο τύπος που μπλοκάρει τον πρώην σας στα social media και προσποιείται ότι δεν υπήρξαν ποτέ. Ως ζώδιο του νερού γνωστό για την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και τη φροντίδα σας, είναι πιθανό να είστε το είδος του πρώην που θέλει να μείνει φίλος με τον πρώην σας - παρά το πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι προφανώς για να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή!

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί γυρίζουν συνεχώς πίσω να δουν τι θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και επιθεωρούν τις προοπτικές του καθενός σε κάθε κατάσταση. Η ιδιαίτερη ανάγκη σας για σχέση, προσθέτει μια ιδεαλιστική αίσθηση στην προσέγγιση των εpωτικών σας. Θέλετε να κατανοήσετε τους ανθρώπους βαθιά, πράγμα που σημαίνει ότι τείνετε να είστε αρκετά επιεικής με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει τους πρώην σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb