SKIN CARE

Αυτή είναι η αγαπημένη σπιτική θεραπεία πολλών γυναικών για τα σπυράκια

Με φυσικό τρόπο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτή είναι η αγαπημένη σπιτική θεραπεία πολλών γυναικών για τα σπυράκια
@ottoskingoods

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καθαρό και λαμπερό δέρμα, είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.

Η ακμή είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες, σε πολλές φάσεις της ζωής τους. Ειδικότερα στην εφηβεία, ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναδούμε ποτέ σπυράκια. Ωστόσο, στην ενήλικη ζωή, η ακμή εμφανίζεται πολύ συχνά έστω και σε ήπια μορφή. 

Σύμφωνα με την American Academy of Dermatology Association, περίπου το 85% των ανθρώπων ανάμεσα στις ηλικίες 12 με 24, παρουσιάζουν έστω και ήπια ακμή. Πολλοί από αυτούς, συνεχίζουν και αργότερα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dermalaser Skin & Laser Clinic (@dermalasersa)

Φυσικά, όταν υπάρχει σοβαρό ζήτημα, καλό είναι να συμβουλευόμαστε πρώτα την δερματολόγο μας. Επιπλέον, και η αισθητικός μπορεί να μας συμβουλέψει. Ωστόσο, όταν απλώς έχουμε κάποια μικρή έξαρση και μερικά σπυράκια μια στο τόσο, υπάρχουν αρκετά προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Τα περισσότερα προϊόντα, περιέχουν πολύ δραστικά συστατικά, που μπορεί αν είναι και πολύ βαριά για την επιδερμίδα μας. Φυσικά, υπάρχουν και σπιτικές θεραπείες, με υλικά από σπίτι και τον κήπο μας. 

Η αγαπημένη θεραπεία πολλών γυναικών

Υπάρχει ένα αγαπημένο υλικό που εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται για να απαλύνει τα σπυράκια. Πρόκειται για την αλόη. Το φυτό που μπορούμε εύκολα να συντηρήσουμε σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι μας. Το εκχύλισμα της aloe vera, περιέχει αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά. Έτσι, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SUCULENTAS RESENDE (@suculentas_resende)

Το gel αλόης, βοηθά να καλμάρει η επιδερμίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που περιλαμβάνεται σε τόσα πολλά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα. Ωστόσο, αν το πρόβλημα επιμένει, θα πρέπει να επισκεφτείς κάποιον ειδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 85 εβδομάδες
Μανιτάρια‑ κάκτοι και οστρακοειδή: είναι τα νέα συστατικά του skincare;
Τι μπορούν να προσφέρουν στην επιδερμίδα σου;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb