ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια που ελκύονται από τα κακά παιδιά

Τι τελικά επιλέγουν στη συνέχεια, είναι άλλη ιστορία
AstroGirl
Τα ζώδια που ελκύονται από τα κακά παιδιά
Photo by Stephen Biantoro: https://www.pexels.com/photo/woman-in-yellow-sun-hat-and-white-long-slee

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα 4 ζώδια δεν φοβούνται τις περιπέτειες αλλά ξέρουν πως δεν διαρκούν για πάντα

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι παθιασμένο και ορμητικό ζώδιο και συνήθως ελκύεται από τύπους που επαναστατούν και παραβιάζουν τους κανόνες γιατί μπορούν.

Τα κακά αγόρια υπενθυμίζουν να αντιμετωπίζει τη ζωή σαν μια περιπέτεια. Αλλά αργά ή γρήγορα, θα διαπιστώσει ότι ο τρόπος ζωής τους είναι απλώς ασυμβίβαστος. Οι σχέσεις με αυτούς τους τύπους δεν διαρκούν πολύ, αλλά της μαθαίνουν να απολαμβάνει λίγο τη ζωή.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Όταν βγαίνει με ένα κακό αγόρι, αισθάνεται σαν σταρ σε μια συναρπαστική ταινία του Χόλιγουντ, πηγαίνοντας πάντα σε νέες περιπέτειες και δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Τελικά όμως θα βγει από τη φάση του κακού παιδιού όταν τελικά συνειδητοποιήσει ότι θέλει λίγη περισσότερη σταθερότητα στη ζωή της, αλλά σίγουρα ξέρει πώς να απολαμβάνει τις σχέσεις με το κακό αγόρι όσο αυτές διαρκούν.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και τολμηρός τύπος. Προτιμά τα κακά αγόρια γιατί πιστεύει ότι μπορούν να συμβαδίσουν μαζί. Χρειάζεται έναν σύντροφο που να είναι εξίσου τολμηρός – κάποιον που θα ξενυχτά μαζί της και θα κάνει περιπέτειες αργά το βράδυ.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Πιστεύει ότι η σκληρή προσωπικότητα ενός κακού παιδιού θα ισορροπήσει τα δικά της "μαλακά στοιχεία". Αν και ο Ιχθύς αρχικά αισθάνεται έναν έντονο έρωτα για τα κακά αγόρια, αργότερα θα συνειδητοποιήσει ότι θέλει στην πραγματικότητα έναν άντρα που να είναι πιο ευαίσθητος και ήρεμος όπως αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 274 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb