ENTERTAINMENT

Brad Pitt ‑ Angelina Jolie: Πώς καταλήξαμε σε αυτό το φιάσκο;

Ένα timeline της σχέσης τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Brad Pitt ‑ Angelina Jolie: Πώς καταλήξαμε σε αυτό το φιάσκο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Mr & Mrs Smith το 2004.

Η χημεία μεταξύ τους - που έπαιζαν ένα παντρεμένο ζευγάρι που αποδείχτηκε ότι και οι δύο ήταν δολοφόνοι που είχαν προσληφθεί για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο - λέγεται ότι ήταν ορατή από χιλιόμετρα. Εκείνη την εποχή, ο Brad ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston - οι δυο τους ήταν το πιο διάσημο και λατρευτό από το κοινό, ζευγάρι διασημοτήτων μιας ολόκληρης γενιάς.

Ήταν ο μεγαλύτερος σταρ του κινηματογράφου στον κόσμο και εκείνη ήταν η Rachel από τα "Φιλαράκια". Το Χόλιγουντ είχε εμμονή και ήθελε να μαθαίνει κάθε διαθέσιμη λεπτομέρεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσέγγισή τους στον γάμο ήταν γοητευτικά φιλελεύθερη. «Θα σου πω αυτό που περιφρονώ: αυτό το οι δύο -γίνονται- ένας όπου χάνεις την ατομικότητά σου. Δεν εγκλωβίζουμε ο ένας τον άλλον με αυτή την τόσο περιοριστική πίεση της ευτυχίας!».

Προσθέτοντας: «Η Jen και εγώ πάντα κάναμε μια συμφωνία - ότι θα δούμε που θα πάει αυτό το πράγμα. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι πραγματικά στη φύση μας να είμαστε με κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής μας, μόνο και μόνο επειδή κάναμε αυτή τη συμφωνία του γάμου. Είναι περίπλοκο, αλλά αυτό είναι που το κρατά ενδιαφέρον».

Στη φάση μπαίνει η Angelina και με αυτή την πανέμορφη εμφάνιση αλλά και με αυτή τη «σκοτεινή και επικίνδυνη» νιότη. Είχε παντρευτεί δυο φορές - πρώτα με τον Βρετανό ηθοποιό Jonny Lee Miller και μετά με τον Billy Bob Thornton. Κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Billy Bob, το ζευγάρι υιοθέτησε ένα παιδί, τον Maddox, από την Καμπότζη τον Μάρτιο του 2002, αλλά χώρισε ξαφνικά τρεις μήνες αργότερα.

Μιλώντας για το διαζύγιό της, είπε τότε στη Vogue: «Και εμένα με ξάφνιασε, γιατί μέσα σε μια νύχτα αλλάξαμε τελείως. Νομίζω ότι μια μέρα δεν είχαμε τίποτα κοινό. Και είναι τρομακτικό αλλά... νομίζω ότι μπορεί να συμβεί όταν μπλέξεις και δεν ξέρεις ακόμα τον εαυτό σου».

Μετά από επτά χρόνια μαζί, το 2005 ο Brad και η Jennifer ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και μια εικασία παλιρροϊκού κύματος εξαπολύθηκε. Τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και το Διαδίκτυο προκάλεσαν έναν ξέφρενο ανταγωνισμό της Team Jen και της Team Angelina, με επωνυμίες να πωλούν ακόμη και μπλουζάκια για τους φαν που θέλουν να ορκιστούν την πίστη τους!

Η Angelina παρουσιάστηκε ως ερωμένη, αλλά και οι δύο πάντα αρνούνταν έντονα ότι η σχέση τους ξεκίνησε έτσι. 

Το 2006 έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί.  Λίγα χρόνια αργότερα, μιλώντας στην The Telegraph, είπε: "Είμαι πολύ τυχερή με τον Brad». 

Παντρεύτηκαν μετά από δέκα χρόνια μαζί σε μια οικεία τελετή στο οινοποιείο τους Château Miraval στη Γαλλία. 

Δύο χρόνια αργότερα. It was over.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Angelina υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές. Το FBI και το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες επιβεβαίωσαν ότι ερευνούσαν τον Βrad για φερόμενη κακοποίηση παιδιών μετά από ένα περιστατικό στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας. Aναφέρθηκε ότι ο Maddox είχε παρέμβει για να υπερασπιστεί τη μητέρα του κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τον Brad - και ότι ο τελευταίος έχασε την ψυχραιμία του. Πηγή κοντά στον Brad είπε στο People ότι «ήταν μεθυσμένος και υπήρξε καβγάς ανάμεσα σε αυτόν και την Jolie», είπε η πηγή.

«Υπήρξε μια διαμάχη γονέα-παιδιού που δεν αντιμετωπίστηκε με τον σωστό τρόπο και κλιμακώθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε». 

Στα δικαστικά έγγραφα, ο Brad απέτυχε να της παράσχει «ουσιαστική υποστήριξη» οικονομικά από το χωρισμό - εκείνος απάντησε ότι της είχε δανείσει 8 εκατομμύρια δολάρια συν 1,3 εκατομμύρια δολάρια για λογαριασμούς. Τον επόμενο χρόνο αποκαλύφθηκε ότι η Angelina είχε δώσει στον Brad συνεπιμέλεια στα παιδιά - αλλά εξακολουθούσαν να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Σε μια συνέντευξη στη Vogue πέρυσι, η Angelina είπε ότι χώρισε από τον Brad για την «ευημερία» της οικογένειάς της. «Ήταν η σωστή απόφαση», είπε. «Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στη θεραπεία τους. Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη σιωπή μου και τα παιδιά διαβάζουν διαρκώς ψέματα για τον εαυτό τους στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τους υπενθυμίζω ότι ξέρουν τη δική τους αλήθεια και το μυαλό τους. Στην πραγματικότητα, είναι έξι πολύ γενναίοι, πολύ δυνατοί νέοι».

Τον Δεκέμβριο του 2020 ξεκίνησαν οι δικαστικές διαδικασίες στο Λος Άντζελες για την επιμέλεια των πέντε μικρότερων παιδιών, καθώς ο μεγαλύτερος γιος είναι τώρα 19 ετών και επομένως ενήλικος στα μάτια του νόμου. Ο Pax είναι τώρα 17, ενώ η Zahara είναι 16, η Shiloh, 15 και τα δίδυμα Vivienne και Knox είναι 12. Ο Brad έλαβε την κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την Angelina με μια δοκιμαστική απόφαση.

Μια πηγή κοντά στην υπόθεση είπε στο PA ότι η απόφαση του δικαστή θα «αύξησε σημαντικά» τον χρόνο του βραβευμένου με Όσκαρ Brad με τα παιδιά. Η απόφαση λέγεται ότι βασίστηκε σε «εκτεταμένες μαρτυρίες» από όσους εμπλέκονται στην υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών που είχαν περάσει χρόνο με τα παιδιά.

Σηματοδότησε μια σημαντική εξέλιξη για το ζευγάρι - αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος.Χρειάστηκαν σχεδόν έξι χρόνια και 1 εκατομμύριο δολάρια από τον καθένα τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο και το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αρχίσει να μοιράζει τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του γαλλικού αμπελώνα και του κτήματος, Chateau Miraval, που αγόρασαν μαζί για 60 εκατομμύρια δολάρια. Σε μια επιπλέον ανατροπή, ο Brad μήνυσε τώρα την πρώην σύζυγό του επειδή, σύμφωνα με τη μήνυση, πούλησε το μερίδιό της στον συνιδιοκτήτη αμπελώνά τους σε έναν κατασκευαστή οινοπνευματωδών ποτών με έδρα το Λουξεμβούργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 478 / position2: 809
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb