SKIN CARE

Kim Kardashian: Έτσι είναι χωρίς μακιγιάζ και αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της

H Kim εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ και οι fans ενθουσιάζονται
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Kim Kardashian: Έτσι είναι χωρίς μακιγιάζ και αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της
@kimkardashian

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kim Kardashian εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ και μας λέει τα μυστικά της beauty ρουτίνας της. 

Είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη celebrity εδώ και μερικά χρόνια. Όλοι παρακολουθούν τη ζωή και τα επαγγελματικά της βήματα στην οθόνη και στα social media. H ίδια είχε δηλώσει στο Allure: “Με ενδιαφέρει ειλικρινά να δείχνω ωραία. Ίσως με ενδιαφέρει περισσότερο από το 90% των ανθρώπων στον πλανήτη”.

Επομένως, γι’ αυτό και κάνει τα πάντα για την εμφάνισή της. Μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά, ότι δεν είναι εύκολο να δείχνεις πάντα τέλεια όταν είσαι μαμά και κουράζεσαι, αλλά προσπαθεί όταν τα παιδιά της κοιμούνται να κάνει θεραπείες ομορφιάς. 

Ενω σχεδόν πάντα είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε αρκετά μακιγιαρισμένη, τελευταία, έχει αλλάξει αρκετά. Έχει εμφανιστεί και στο reality “The Kardashians” χωρίς μακιγιάζ, αλλά τελευταία και σε πολλές δημοσιεύσεις της στο instagram.

Οι σκηνές που δεν φορούσε makeup ήταν και αρκετές. Η επιδερμίδα της φαινόταν τόσο λαμπερή, που οι fans της άρχισαν να ρωτάνε ποιά είναι η skincare ρουτίνα της. 

Η skincare routine της Kim Kardashian

Σύμφωνα με το Marie Claire Australia, η Kim χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά προϊόντα καθημερινά. Τα πιο αγαπημένα της, φαίνεται να είναι φυσικά αυτά που έχει λανσάρει η ίδια μέσα στο 2022, τα SKKN. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Όπως δηλώνει: “Άν θέλεις αποτέλεσμα, πρέπει να προσπαθείς”. Γι' αυτό, η ρουτίνα της περιλαμβάνει 9 βήματα. Ανάμεσα στα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι ενυδατικά serums, κρέμες αλλά και έλαια προσώπου, ειδικά το βράδυ. Ακόμα και όταν είναι κουρασμένη, δεν παραμελεί ποτέ τη ρουτίνα της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 88 εβδομάδες
Αυτό το λαμπερό μακιγιάζ της Gigi Hadid είναι ό,τι πιο hot φέτος το καλοκαίρι
Τέλειο μακιγιάζ για τις βραδινές εξόδους
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb