Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Έτσι θα διαρκέσει το μαύρισμά σου περισσότερο

Μερικά τρικς που είναι πολύ εύκολα

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΑΥΓ 19, 2022

Έτσι θα διαρκέσει το μαύρισμά σου περισσότερο
@camilacoelho

Το μαύρισμα θέλουμε να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται και υπάρχουν τρόποι για να το πετύχουμε. 

Αν είσαι διακοπές, έχεις επιστρέψει, ή ετοιμάζεσαι για κάποιο τριήμερο, αυτά είναι τα tips που πρέπει να γνωρίζεις. Το μαύρισμα μας αρέσει, φυσικά με μέτρο και προστασία από τον ήλιο. Καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο, θέλουμε να έχουμε αυτό το χρώμα στην επιδερμίδα μας να μας θυμίζει το καλοκαίρι.

Πως θα κάνεις το μαύρισμα να διαρκέσει περισσότερο

Ενυδάτωση

Το κυριότερο για όλα όσα αφορούν στην επιδερμίδα, είναι η ενυδάτωση. Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το λέμε. Μια πλούσια ενυδατική κρέμα, θα βοηθήσει το δέρμα να μην ξεφλουδίζει και να δείχνει πάντα λαμπερό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

After Sun

Εννοείται ότι κάθε φορά που εκτίθεσαι στον ήλιο πρέπει να βάζεις after sun μετά. Κι όμως, αν το χρησιμοποιείς ακόμα και το φθινόπωρο, θα δεις ότι βοηθά το χρώμα να διατηρηθεί.

Ήπια απολέπιση

Η απολέπιση βοηθά να φύγουν τα νεκρά κύτταρα. Μια φορά στις 15 μέρες, μην ξεχνάς να χρησιμοποιήσεις ήπιο απολεπιστικό για να έχεις ανανεωμένη επιδερμίδα και να φαίνεται ακόμα καλύτερο το μαύρισμά σου. Ωστόσο, καλύτερα να προσέξεις να μην είναι πολύ σκληρό το απολεπιστικό σου και να μην κάνεις πολύ συχνά γιατί θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. 
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 5 εβδομάδες
Αυτή είναι η τάση στα μαλλιά που ήρθε ξανά από τα 90s
Ήρθε για να μείνει
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb