MAKEUP

Νυφικό Μακιγιάζ: 5 celebrities σου δίνουν τις καλύτερες ιδέες

Πάρε ιδέες για το Bridal Makeup
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Νυφικό Μακιγιάζ: 5 celebrities σου δίνουν τις καλύτερες ιδέες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έμπνευση για bridal makeup έρχεται από τις celebrities.

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, δεν έχεις κάνει πρόβα, ή δεν είσαι ακόμα σίγουρη για το μακιγιάζ σου, σίγουρα θα σου δώσουμε λίγη έμπνευση. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου και όπως κι αν είναι το νυφικό σου, οι διάσημες νύφες μπορούν να σου δώσουν ιδέες. Αν θέλεις, μπορείς να κάνεις και κάποιον συνδυασμό των looks τους. 

Δες 5 celebrity νύφες και τα μακιγιάζ τους:

Kate Middleton

Αν θέλεις κάτι κλασικό και chic, το μακιγιάζ της Kate Middleton είναι ιδανικό. Βλέπουμε ότι το ρουζ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Kate Moss

Ίσως ένα από τα πιο φυσικά νυφικά μακιγιάζ που έχουμε δει. Η Kate Moss, προτίμησε κάτι πιο free και bohemian την ημέρα του γάμου της.

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian, προτίμησε ένα bridal look με έμφαση στα μάτια, που τονίζονται με μαύρο μολύβι. Τα χείλη, είναι σε ροζ απόχρωση και συμπληρώνουν το μακιγιάζ.

Chrissy Teigen

H Chrissy Teigen, εμφανίστηκε με chic μακιγιάζ και σταθερή αξία. Είναι όλα τα σημεία του προσώπου της τονισμένα τόσο, όσο, για τις φωτογραφίες.

Ariana Grande

To μακιγιάζ της Ariana Grande, συζητήθηκε πολύ, όπως και όλη η εμφάνισή της που άρεσε σε πολλές μέλλουσες νύφες. Επέλεξε κλασικό cat eye, με μαύρο eyeliner και χείλη με μολύβι και nude κραγιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 93 εβδομάδες
Chiara Ferragni: Όλα τα beauty looks της από τις διακοπές στην Ύδρα
Δεν αποχωρίζεται ποτέ ένα συγκεκριμένο καλλυντικό
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb