CELEB STYLE

10 γυναικάρες σε καλοκαιρινές κινηματογραφικές στιγμές

Είδωλα της μεγάλης οθόνης με μπικίνι στην παραλία
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
10 γυναικάρες σε καλοκαιρινές κινηματογραφικές στιγμές
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλές ωραίες γυναίκες στο Χόλιγουντ, είναι αλήθεια. Έχουν περάσει, έχουν αφήσει το στίγμα τους και συνεχίζουν τα αναστατώνουν τα πλήθη.

Μιας και η ζέστη είναι αφόρητη, είπαμε να ...σας δροσίσουμε με μερικές καλοκαιρινές κινηματογραφικές στιγμές από τα πιο ωραία κορίτσια της 7ης τέχνης!

Δες παρακάτω ποιες ξεχωρίσαμε ...

Halle Berry, James Bond: Die Another Day

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αχ, το πορτοκαλί μπικίνι. Η Halle Berry έβαλε τα γυαλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια του Bond, όταν φόρεσε αυτό το μικροσκοπικό απίστευτο μπικίνι στο Die Another Day, αναδεικνύοντας το χρυσαφένιο χρώμα του κορμιού της.

Jessica Alba, Into the blue

Συμπρωταγωνίστρια του Paul Walker στο Into the Blue, η Alba είναι μόνο το ένα ήμισυ ενός τρομερά σέξι ζευγαριού. Το μικροσκοπικό ριγέ μπικίνι της στρέφει επάνω της όλα τα βλέμματα.

Ursula Andress, James Bond: Dr. No

Η καλλονή Ursula Andress εμφανίστηκε ως άλλο κορίτσι του James Bond, με ένα υπέροχο λευκό μπικίνι που προκαλεί ρίγη στο αντρικό αλλά και στο γυναικείο κοινό, ακόμα και σήμερα, ως σύμβολο του σeξ και του class.

Marilyn Monroe, Clash by Night

Ξέχνα το λευκό φόρεμα που φουσκώνει πάνω από τη σχάρα του μετρό — αυτή η μαγική κινηματογραφική στιγμή της Monroe αξίζει το ίδιο!

Sue Lyon, Lolita

Από τα πιο all time classic bikini moments στην ασυναγώνιστη μεταφορά του βιβλίου στο πανί, από τον Stanley Kubrick.

Raquel Welch, The Biggest Bundle of Them All

Η Raquel Welch παραμένει μια από τις πιο μεγάλες σέξοβόμβεs της δεκαετίας του '60. Τέλος!

Salma Hayek, From Dusk 'till Dawn

Δεν υπάρχει κάτι να πει κανείς για την κορυφαία κινηματογραφική σκηνή της Salma Hayek. Οκ, όχι τόσο καλοκαιρινή εμφάνιση, ίσως, αλλά σίγουρα με μπικινί και σίγουρα κόβει την ανάσα.

Brigitte Bardot, The girl in the bikini

Ε το λεει κι ο τίτλος. Μιλάμε για ΤΟ κορίτσι με ΤΟ μπικίνι. Δεν είναι τυχαία από τα πιο μεγάλα sεx symbols όλων των εποχών!

Angelina Jolie, Tombraider

Μια από τις πιο αναγνωρισμένες σύγχρονες γυναικάρες του Χόλιγουντ, ως Λάρα Κροφτ, αναστάτωσε πολύ κόσμο. Πόσο μάλλον φορώντας το μαύρο μπικίνι της!

Kate Upton, The Other Woman

ΗKate Upton έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στο «The Other Woman» ως η σέξι, νεαρή φίλη σε ένα ανυποψίαστο ερωτικό τρίγωνο μαζί με την Cameron Diaz και τη Leslie Mann. Με το παρατσούκλι της ταινίας ως «τα βyζιά» και πολλές φορές να τρέχει κατά μήκος της παραλίας με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η ταινία είδε την Κέιτ να εκτοξεύεται στα ύψη σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα λατρείας από ό,τι είχε προηγουμένως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
21 / position1: 308 / position2: 555
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb