ENTERTAINMENT

10 σχέσεις μεταξύ διάσημων που δε μάθαμε ποτέ

`H τις έχουμε απλά ξεχάσει!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
10 σχέσεις μεταξύ διάσημων που δε μάθαμε ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αντίθεση με κάποια ζευγάρια που οι σχέσεις τους έγραψαν ιστορία, όπως η Britney με τον Justin Timberlake ή η Jennifer Aniston με τον Brad Pitt, υπάρχουν άλλα ζευγάρια διασήμων που δε μάθαμε ποτέ ότι είχαν δεσμό, ανεξάρτητα από τη διάρκεια και την ένταση της σχέσης τους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα ζευγάρια που το ειδύλλιό τους δεν έγινε γνωστό στα μέσα.

Nicole Kidman & Lenny Kravitz

Ναι, η Kidman ήταν μαζί για έναν χρόνο (2003-2004) με τον διάσημο τραγουδιστή και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί. Σε συνέντευξη της πρόσφατα, είπε πως γνωρίζει από παλιά την κόρη του, Zoe και αναφέρθηκε στον Lenny ως "πολύ καλός τύπος, τον αγαπώ".

Sandra Bullock & Ryan Gosling

Η Bullock και ο Gosling γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 2002, Murders by number. Δεν μίλησαν ποτέ για αυτή τη σχέση όσο διήρκησε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε συνέβη.

Chris Evans & Jessica Biel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πιο διάσημη σχέση της Jessica Biel είναι σίγουρα και ο γάμος της με τον Justin Timberlake, αλλά στα πρώτα βήματα της καριέρας της έβγαινε με τον άντρα που θα γινόταν στη συνέχεια ο Captain America, τον Chris Evans.

Liv Tyler & Joaquin Phoenix

Η Λιβ Τάιλερ και ο Χοακίν Φίνιξ ήταν ένα νεαρό ζευγάρι με φρεσκάδα στη δεκαετία του '90. Και οι δύο σταρ ήταν στην άνοδο της καριέρας τους όταν έβγαιναν, από το 1995 έως το 1998. 

Macauley Culkin & Mila Kunis

Αυτοί οι δύο κράτησαν την οκταετή σχέση τους μακριά από τα φώτα, παρόλο που έβγαιναν από το 2002 έως το 2011. Η Mila Kunis, φυσικά, είναι τώρα  παντρεμένη με παιδιά με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στο That '70s Show, Ashton Kutcher και ο Macauley Culkin είναι σε σχέση με την Brenda Song .

Drew Barrymore & Christian Bale

Το 2012, ο Κρίστιαν Μπέιλ αποκάλυψε στο GQ Australia ότι είχε βγει με την Ντρου Μπάριμορ μια φορά — αλλά εκείνη έκανε τροομερό ghosting. «Πήγαμε να δούμε μια απαίσια ταινία τρόμου και αυτό ήταν το τέλος του ειδυλλίου», είπε. «Δε μου τηλεφώνησε ποτέ ξανά». Αυτή, αργότερα, όταν ρωτήθηκε απάντησε πως ο Μπέιλ ήταν τρομερός τύπος, αλλά είχε άλλα προβλήματα να λύσει και τα αγόρια ήταν σε δεύτερη μοίρα εκείνη την περίοδο.

Fergie & Justin Timberlake

Δεν ήταν όλα "δουλειά" για αυτούς τους δύο πρώην αστέρες της Disney: Το ζευγάρι έβγαινε για λίγο στα τέλη της δεκαετίας του '90, αν και η Fergie είπε στο Cosmopolitan ότι δεν ήταν ποτέ «σοβαρό».

Janet Jackson & Matthew McConaughey

Αυτοί οι δύο φέρεται να είχαν "κάτι" μετά τη γνωριμία τους στα Grammy του 2002 - ορισμένες αναφορές λένε ότι εντοπίστηκε να φεύγει από το σπίτι της το επόμενο πρωί κρατώντας τα παπούτσια του στο χέρι. Κάποια στιγμή, η Janet Jackson άφησε να εννοηθεί ότι είναι αλήθεια...

Cher & Tom Cruise

Ουάου! Αυτοί οι δύο έβγαιναν στις αρχές της δεκαετίας του '80 και, το 2013, η Cher παραδέχτηκε στον Andy Cohen ότι ο σταρ του Top Gun, Tom Cruise, ήταν μεταξύ των πέντε καλύτερων εραστών της.

Penelope Cruz & Matthew McConaughey

Φήμες λένε ότι οι δύο stars ήταν μαζί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Sahara του 2003. Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ, διέκοψαν τη σχέση το 2006 όταν ο Mathew McConaughey γνώρισε την τωρινή σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 519 / position2: 1265
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb