SKIN CARE

Face taping: Ακόμα ένα περίεργο trend στο TikTok που δεν συνιστούν οι ειδικοί

Η τάση που υπόσχεται να βελτιώσει τις ρυτίδες
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Face taping: Ακόμα ένα περίεργο trend στο TikTok που δεν συνιστούν οι ειδικοί
@physiobeauty_justynawidelak

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το trend που υπόσχεται να σε σώσει από τις ρυτίδες.

Οι τάσεις στο TikTok φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό. Το μέσο της Gen Z, έχει γεμίσει videos με κάθε είδους hack. Οι beauty συμβουλές και τα κόλπα είναι άπειρα. Είδαμε πρόσφατα και κάτι νέο, που ονομάζεται face taping.

Τι είναι το face taping

Τα videos που βλέπουμε με το face taping, είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Οι χρήστες παίρνουν ταινία, την βάζουν στο πρόσωπο, ώστε να αποφύγουν και να βελτιώσουν τις ρυτίδες. Τις κολλάνε σε περιοχές όπως το μέτωπο, ή άλλα σημεία που εμφανίζονται ρυτίδες, τις αφήνουν το βράδυ και όταν ξυπνούν το πρωί, οι ρυτίδες είναι σε καλύτερη κατάσταση. 

Τα σχόλια είναι πολλά, καθώς δεν πιστεύουν πολλοί ότι λειτουργεί. Μάλιστα, κατηγορούν τους χρήστες ότι δείχνουν βίντεο πριν και μετά από το botox τους και ότι το αποτέλεσμα δεν είναι αληθινό. 

@theaussierapunzel I didn’t think it would work 🤯 trying the face taping trend! #beauty #skincare #fyp ♬ Hits 2021 (Mashup) - Trinix

Ωστόσο, αρκετοί πλαστικοί χειρουργοί δεν συμφωνούν με το κόλπο αυτό. Θεωρούν ότι οι ταινίες κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στο πρόσωπό μας. Όταν τις κολλάμε και τις αφαιρούμε μετά από τόσες ώρες, διαταράσσουμε και χαλάμε τον επιδερμικό φραγμό. Επιπλέον, μπορεί να προκληθεί ερυθρότητα, αλλά και σπυράκια.

Ακόμη, σύμφωνα με τον Dr. Horn, όσο αληθινό και ιδανικό κι αν ακούγεται η ταινία να κρατάει τα σημεία και να βελτιώνει τις γραμμές, το μόνο που καταφέρνει είναι να τις κάνει ακόμα πιο έντονες. 

Εξάλλου, για τέτοιου είδους ζητήματα, οι μόνοι που πρέπει να απευθυνόμαστε είναι οι γιατροί. Οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί, ακολουθούν τις μεθόδους που χρειάζεται για τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου. Όπως φαίνεται, το face taping αποτελεί ακόμα ένα trend που δεν έχει νόημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 79 εβδομάδες
TikTok: Το tip με το ρουζ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους
Ένα πολύ απλό τιπ που δεν χρειάζεται προσπάθεια
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb