Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Τάμτα: Ποτέ ξανά στην ίδια σκηνή μαζί τους

Έξαλλη -και δικαιολογημένα- εμφανίστηκε η Τάμτα


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 23, 2022

Τάμτα: Ποτέ ξανά στην ίδια σκηνή μαζί τους

Η… όλο νόημα ανάρτηση για το χάος στα MAD VMA και η δέσμευση

Την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε το κομμάτι της, κατά τη διάρκεια των MAD VMA, ξεκίνησε το χάος που δημιούργησαν ο Light και ο Snik.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας να κοπεί στη μέση και οι άνθρωποι της παραγωγής, μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό, να την απομακρύνουν, αφού -όπως είπαν- είδαν να βγαίνουν και όπλα.

Η Τάμπα βγήκε εν νέου στη σκηνή, προκειμένου να πραγματοποιήσει και πάλι την εμφάνισή της, ωστόσο τίποτα δεν ήταν το ίδιο, αφού δύο τραμπούκοι, μαζί με τις κουστωδίες τους, είχαν φροντίσει να καταστρέψουν τη βραδιά…

Αρκετές ώρες μετά το περιστατικό η Τάμπα έσπασε τη σιωπή της δίνοντας τη δική της εκδοχή, ενώ επιτέθηκε και στην παραγωγή, η οποία δεν απομάκρυνε τους ταραξίες από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συμπλοκή.

Μάλιστα, δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να μοιραστεί ξανά την ίδια σκηνή με ανθρώπους που «επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb