WELLNESS

9 Νησιά που έχουν ακόμα δωμάτια, για σένα που ακόμα δεν έκλεισες διακοπές

Αν είσαι ακόμα από αυτούς που το ψάχνουν με τις διακοπές, εδώ έχουμε μερικές απαντήσεις!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
9 Νησιά που έχουν ακόμα δωμάτια, για σένα που ακόμα δεν έκλεισες διακοπές
@my_thassos / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To πρώτο 40άρι έφτασε, οι άδειες των περισσότερων από εμάς πλησιάζουν και κάτι έχουμε πάρει χαμπάρι ότι αρκετοί από εσάς δεν έχετε ακόμα κλείσει διακοπές! Λίγο τα ακριβά ακτοπλοϊκά, λίγο η αβεβαιότητα έχουν όλα παίξει το ρόλο τους και αρκετοί από εμάς δεν έχουμε ακόμα καταλήξει στο μεγάλο ερώτημα του καλοκαιριού! Πού να πάω διακοπές; Να πάω σε νησί; Να πάω σε Χαλκιδική ή Μάνη; Να πάω εξωτερικό; 

Σε περίπτωση που τα καλοκαίρια τα περνάς στα Ελληνικά νησιά, πρέπει να βιαστείς. Η παρακάτω λίστα έχει 9 νησιά που έχουν ακόμα δωμάτια για φέτος, όμως ίσως να μην έχουν για πολύ καιρό! Είναι όλα τους νησιά που θα σε φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο και που θα περάσεις σίγουρα καλά. Άλλωστε το Ελληνικό καλοκαίρι στα νησιά είναι εγγύηση! 

Η Νάξος, η Πάρος και η Σίφνος

Θα μπορούσαμε να βάλουμε και τη Μύκονο μαζί με τη Σαντορίνη στην ίδια κατηγορία, όμως η τιμή θα ήταν σίγουρα η τριπλάσια! Ναι, η Νάξος, η Πάρος και η Σίφνος έχουν ακόμα δωμάτια και μπορείς να τα βρεις και σε σχετικά καλές τιμές. Τα κοσμοπολίτικα νησιά μας έχουν άπειρες επιλογές σε καταλύματα και σχεδόν ποτέ δεν έχουν 100% πληρότητα. Φτάνουν όμως εύκολα μέχρι το 90 γιαυτό βιάσου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Νάξο θα χαρείς υπέροχες παραλίες και καταπληκτικό φαγητό, στην Πάρο θα χορτάσεις διασκέδαση, βόλτες και χορό μέχρι το πρωί και στην πανέμορφη Σίφνο θα νιώσεις σίγουρα έρωτα! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ●○ Naxos Travel ○● (@naxostravel)

Η Λέσβος

Το νησί που πάντα έχει δωμάτια και πάντα είναι μια καλή στιγμή να το εξερευνήσεις. Η Λέσβος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της χώρας και ένα μέρος πραγματικά ευλογημένο. Έχει από καταρράκτες μέχρι το μοναδικό απολιθωμένο δάσος της Ευρώπης. Έχει υπέροχες διαδρομές για πεζοπορία στο βουνό, έχει πολύ όμορφες παραλίες για όλα τα γούστα. Έχει καταπληκτική γαστρονομία που ξεκινάει από τη σαρδέλα καλλονής και το λαδοτύρι και καταλήγει στα υπέροχα ούζα της. Είναι το νησί που έχει τα πάντα αλλά δεν έχει ποτέ μαζικό τουρισμό. Δηλαδή όσοι ταξιδιώτες και να βρεθούν σε αυτό το νησί, είναι τόσο μεγάλο που δε νιώθεις να... πνίγεσαι από τον κόσμο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lesvos island | Greece 🇬🇷 (@visitlesvos)

Η Λήμνος και η Σάμος

Παρόμοια κατάσταση και σε αυτά τα δύο ξεχωριστά νησιά. Μεγάλα σε έκταση και σε ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ξεχωριστά στις καρδιές όλων αυτών που τα έχουν επισκεφθεί και νησιά που έχουν ακόμα δωμάτια για να κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές! 

Στη Σάμο θα πας για τις ξεχωριστές παραλίες, πλημμυρισμένες στο πράσινο που είναι έτοιμες να σε ξεκουράσουν. Θα δεις τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους του νησιού, θα δοκιμάσεις την εκπληκτική τοπική κουζίνα και αν έχεις μέρες θα πάρεις το καραβάκι για πας και δίπλα στο Αγαθονήσι! Η Σάμος έχει να σου προσφέρει πολύ όμορφα πράγματα και ίσως ένα από τα πιο ξεχωριστά καλοκαίρια της ζωής σου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit Samos Island | Greece (@visitsamos)

Στη Λήμνο θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Θα καταλάβεις ότι διακοπές δεν είναι μόνο η Κυκλάδες και ότι υπάρχει ένα Ελληνικό νησί που δε μοιάζει με κανένα στην Ευρώπη. Γαστρονομία βραβευμένη, πάρα πολλές και όμορφες παραλίες, γεωλογικά φαινόμενα που δε θα δεις αλλού (το Φαλακρό πάρκο άλλα και η μοναδική έρημος της Ευρώπης) και καταπληκτικά κρασιά! Η Λήμνος είναι μια πραγματική αποκάλυψη και ναι, έχει ακόμα αρκετά δωμάτια και σε καλές τιμές! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Limnos island (@limnos_island)

Η Θάσος

Το διαμάντι της Βόρειας Ελλάδας και όχι άδικα. Μπορεί η Θάσος να είναι ένα σχετικά μικρό νησί όμως αυτά που μπορείς να κάνεις εδώ είναι πάρα πολλά και ξεχωριστά. Οι παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, οι αρχαιολογικοί χώροι, η βόλτες στο Λιμένα και τα υπέροχα μέρη για φαγητό θα σε κάνουν να θες να έρχεσαι κάθε χρόνο εδώ! Και εδώ υπάρχουν ακόμα δωμάτια, κυρίως γιατί οι περισσότεροι ταξιδιώτες του Βορρά πάνε στη Χαλκιδική, όμως να ξέρεις αυτά τα δωμάτια δε θα είναι σε λίγο διαθέσιμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thassos Island (@thassosland)

Η Ρόδος

Το νησί που πάντα έχει δωμάτια και συνδυάζει τα πάντα. Έχει χαλαρές διακοπές και ξεκούραση χωρίς πολλά σούρτα φέρτα και έχει απεριόριστο disvovering και νυχτερινή ζωή, αν αυτό είναι που πραγματικά θέλεις. Η Ρόδος είναι σίγουρα μια από τις ναυαρχίδες του τουρισμού μας και όπως βλέπουμε υπάρχουν ακόμα ωραία offers για ξενοδοχεία all inclusive άλλα και σε ξενώνες και ξεχωριστά Airbnb. Και αν έχεις ήδη πάει μια φορά στη Ρόδο, το να ξαναπάς είναι μια πολύ σωστή σκέψη και πράξη! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rhodes Island Greece 🧿 (@rhodes.rodos)

Η Κρήτη

E δεν υπήρχε περίπτωση σε αυτή τη λίστα να μη συμπεριλάβουμε την Κρήτη. Είναι σίγουρα το νησί με τα περισσότερα δωμάτια στην Ελλάδα και είναι ένα μέρος που τους κάνει όλους να περνάνε καλά! Να περνάνε καλά με το χαρακτηριστικό φαγητό του, με τις δεκάδες επιλογές σε παραλίες και εκδρομές και με τους μοναδικούς ανθρώπους του, που πάντα έχουν να σου πουν ωραίες βιωματικές Κρητικές ιστορίες αλλά και μαντινάδες! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crete Travel Guide 🇬🇷 (@allincrete_guide)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
9 / position1: 402 / position2: 1192
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb