ΜΑΛΛΙΑ

4 φυσικοί τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου

Υπάρχουν ορισμένα συστατικά που μπορούν να σε βοηθήσουν
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
4 φυσικοί τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου
@parisinfourmonths

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μακρύνεις τα μαλλιά σου. 

Αν έκοψες τα μαλλιά σου, ή θέλεις απλώς να μακρύνουν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια tips για να το πετύχεις. Ακόμα καλύτερα, τα φυσικά συστατικά θα δώσουν στον οργανισμό σου αυτό που χρειάζεται. Εδώ και χρόνια, υπάρχουν ορισμένα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην ομορφιά και κυρίως στα μαλλιά τα νύχια και τα φρύδια. 

Αρχικά, η σωστή διατροφή και το νερό, είναι αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Στην συνέχεια, η συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, θα κάνουν τα μαλλιά σου πιο υγιή και χωρίς ουρές. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ορισμένα συστατικά.

4 φυσικοί τρόποι να μακρύνουν τα μαλλιά σου:

Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια για τις ιδιότητές του. Είναι πλύσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και πολλά θρεπτικά συστατικά που απορροφώνται εύκολα από την τρίχα. Πριν το λούσιμο, μπορείς να εφαρμόσεις στα μαλλιά σου το καστορέλαιο και να κάνεις μασάζ. Περιμένεις γύρω στα 10-20 λεπτά και στην συνέχεια λούζεσαι κανονικά. 

Δενδρολίβανο

Έχουμε αναφερθεί ξανά στο δενδρολίβανο και στις ιδιότητές του (δες εδώ). Πρόκειται και για ένα συστατικό που έχει γίνει διάσημο και στο TikTok. Το τσάι δενδρολίβανου ή το έλαιο, μπορεί επίσης να διατηρήσει πιο καθαρό το τριχωτό της κεφαλής και να βοηθήσει τις τρίχες να μην σπάνε τόσο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianpiero Gauna (@isolalarga)

Αλόη

Η αλόη είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς. Ειδικότερα, την βρίσκουμε και σε προϊόντα κατά της τριχόπτωσης. Η αλόη έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει τα μαλλιά σου και να βοηθά στην πρόληψη των ερεθισμών. Μπορείς να αναμείξεις λίγο gel αλόης με το conditioner σου, να το αφήσεις 2 λεπτά και να ξεβγάλεις κανονικά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @magialoeveramiel

Αυγό

Μια παλιά παραδοσιακή μάσκα μαλλιών που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου είναι αυτή με το αυγό. Ακόμα κι αν σου ακούγεται περίεργο, η πρωτεΐνη που περιέχει το αυγό, βοηθά ακόμα και με την τριχόπτωση. Ο κρόκος θρέφει την ρίζα και έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο δυνατά μαλλιά, αλλά και πιο απαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 96 εβδομάδες
4 φυσικοί τρόποι για να μεγαλώσουν φυσικά τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σου
Δοκίμασε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά προϊόντα
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb