Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Αυτό το βότανο λένε πως βοηθά τα μαλλιά σου να μακρύνουν

Το βότανο που υπόσχεται μακριά και λεία μαλλιά

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2022

Αυτό το βότανο λένε πως βοηθά τα μαλλιά σου να μακρύνουν
@charlie_dmeilio

Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, ένα απλό βότανο που χρησιμοποιούμε συχνά για το φαγητό μας, βοηθά τα μαλλιά μας να μακρύνουν.

Η αναζήτηση για τις μεθόδους που βοηθούν τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα και να δείχνουν υγιή, είναι μεγάλη. Συνεχώς, γυναίκες σε όλον τον κόσμο, ψάχνουν συνταγές που θα τις κάνουν να έχουν μακριά μαλλιά. Μάλιστα, στο TikTok, βλέπουμε χρήστες να δοκιμάζουν το βότανο που υπόσχεται να το κάνει πραγματικότητα και δεν είναι άλλο από το δενδρολίβανο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afro Scent Trix | HairCareLine (@afroscenttrix)

Σύμφωνα με μελέτες, το δενδρολίβανο βοηθάει το ξηρό τριχωτό της κεφαλής, που μας προκαλεί φαγούρα. Επιπλέον, αποτρέπει την εμφάνιση πιτυρίδας. 

Στο TikTok υπάρχουν videos με ένα μείγμα που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας, με το να ρίξουμε δενδρονίβανο σε ζεστό νερό, να το αφήσουμε λίγες ώρες και μετά να το βάλουμε σε ένα μπουκάλι με spray. Τέλος, μπορούμε να το ψεκάζουμε στο κεφάλι μας συχνά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CRISTINA (@_cristina_a_burton_)

Σύμφωνα με δερματολόγους, το τσάι δενδρολίβανου δεν έχει αποδειχθεί ότι έχει άμεση σχέση με την ταχύτητα που μακραίνουν τα μαλλιά. Ωστόσο, ενδεχομένως βοηθά, καθώς μειώνει τους ρίπους στο κεφάλι και το σπάσιμο της τρίχας και ενυδατώνει το τριχωτό.

Αρκετές γυναίκες το δοκιμάζουν συχνά και μιλούν για τα οφέλη του. Μάλιστα, λένε ότι τα μαλλιά γίνονται πιο απαλά και λεία μετά την χρήση του. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι εύκολο να το φτιάξουμε μόνες μας. 
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb