Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Το πιο κουλό ρετρό κινητό που έχετε δει ποτέ

Και κινητό, και με καντράν πάει πολύ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2022

Το πιο κουλό ρετρό κινητό που έχετε δει ποτέ

Εάν είστε ένας millennial που του λείπει το παλιό περιστροφικό τηλέφωνο που ήταν τόσο μεγάλο μέρος της ζωής σας μεγαλώνοντας, το Rotary Un-Smartphone Kit μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε.

Τα smartphone είναι υπέροχα αν σας αρέσει να έχετε έναν μικροσκοπικό υπολογιστή παντού μαζί σας, αλλά αν σας ενδιαφέρει μόνο να κάνετε κλήσεις και όλα τα άλλα πράγματα απλώς σας εμποδίζουν, το κινητό περιστροφικό τηλέφωνο που σχεδιάστηκε από τον μηχανικό διαστήματος και τον λαμπρό εφευρέτη Justine Haupt είναι απλά τέλειο και θυμίζει τα παλιά καλά χρόνια.

Διαθέτοντας το γνωστό πλαστικό καντράν με το οποίο μεγαλώσαμε τα περισσότερα από εμάς τα παιδιά της δεκαετίας του '90, το Rotary Un-Smartphone είναι βασικά ένα smartphone που περιλαμβάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα που μπορεί να αρέσουν στον μέσο χρήστη anti-smartphone, αλλά με μια ιδιαίτερη, ρετρό εμφάνιση. 

«Το θέμα δεν είναι να είσαι αναχρονιστικός», έγραψε η Haupt στον ιστότοπό της όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά την ιδέα του περιστροφικού smartphone. «Είναι να δείξουμε ότι είναι δυνατό να έχουμε ένα λειτουργικό τηλέφωνο πολύ όμορφο και ρετρό».

Τεχνικά, το Rotary Un-Smartphone Kit είναι η δεύτερη έκδοση του περιστροφικού κινητού τηλεφώνου, μια νέα και βελτιωμένη παραλλαγή αυτού που είχε αρχικά αποκαλυφθεί πέρυσι.  

Το να χρειάζεται να περιστρέφετε το καντράν κάθε φορά που θέλετε να καλέσετε κάποιον μπορεί να φαίνεται κουραστικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν λειτουργεί έτσι το Un-Smartphone. Σύμφωνα με το πρότζεκτ, "μπορείτε να αποθηκεύσετε τη λίστα επαφών σας και στη συνέχεια να καλέσετε τους φίλους σας με δύο μόνο περιστροφές του επιλογέα".
Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb