SKIN CARE

Τι είναι το Skin Hangover και πως θα το ξεπεράσεις;

Κι όμως, μπορεί να πάθει hangover και η επιδερμίδα μας
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τι είναι το Skin Hangover και πως θα το ξεπεράσεις;
@enhancetheco

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το hangover το γνωρίζεις. Μήπως ήρθε η ώρα μάθεις και το skin hangover;

Το hangover δεν είναι ευχάριστο. Ξυπνάς το πρωί και νιώθεις άσχημα, το κεφάλι σου πονάει και γενικότερα είσαι off. Κι όμως, μπορεί να έχεις προκαλέσει και hangover στο δέρμα σου.

Τι είναι το skin hangover

Το ποτό, επιδρά και στο δέρμα σου. Αν έχεις πιει παραπάνω, θα παρατηρείς ότι είσαι αφυδατωμένη, άρα και η επιδερμίδα σου. Ενώ είναι ο πιο γνωστός παράγων που δημιουργεί το hangover στο δέρμα, δεν είναι ο μόνος. Μπορεί, επίσης, να προκληθεί και από τα πολλά ξενύχτια, ή την υπερκατανάλωση ζάχαρης και λιπαρών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca - Beauty Inside Out, TO (@beautyfullscape)

Το αποτέλεσμα, είναι να έχεις θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα με τάση αφυδάτωσης. Πώς, όμως θα καταφέρεις να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη του προσώπου σου;

Πως θα ξεπεράσεις το hangover του δέρματος

Μην ανησυχείς, δεν είναι ακατόρθωτο να επαναφέρεις αυτό το “glow” που θέλεις να έχει η επιδερμίδα σου. Το hangover ξεπερνιέται με πολλούς τρόπους και συνδυασμό πραγμάτων. 

Το κυριότερο, είναι σίγουρα η ενυδάτωση μέσα και έξω. Ξεκίνα να πίνεις πολύ νερό και μην το αμελείς μέσα στην ημέρα. Στην συνέχεια, κάνε μια μάσκα προσώπου και συνέχισε με το roller σου και τo serum, ώστε να ξεπρηστεί το πρόσωπό σου.

Άφησε στην άκρη τα πολύ ανθυγειινά φαγητά και προτίμησε τα φρούτα και τα λαχανικά. Εννοείται, να αποφύγεις και το αλκοόλ. Το stress, δυσκολεύει την κατάσταση, οπότε προσπάθησε να το ελαχιστοποιήσεις (ξέρουμε ότι δεν φεύγει τελείως, ούτε από τη μια μέρα στην άλλη). 

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, δώσε λίγη ώρα στo pampering. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ενυδατικά προϊόντα και να καθαρίζεις καλά την επιδερμίδα σου πριν κοιμηθείς. Η αλλαγή θα έρθει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb