Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έφυγε τρέχοντας από το πλατό της Super Κατερίνα

«Καπνός» έγινε ο παρουσιαστής. Τι συνέβη;


Δημοσίευση ΜΑΙ 19, 2022

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έφυγε τρέχοντας από το πλατό της Super Κατερίνα

Επικό σκηνικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα της Super Κατερίνα.

O παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Survivor εκνευρίστηκε με όσα γίνονται στο ριάλιτι και ζήτησε να σταματήσει από εδώ και στο εξής να σχολιάζει τους παίκτες.

Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι χειρομάντης, έτρεξε να φύγει από το πλατό.

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου τον ενημέρωσε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ διαβάζει το χέρι και ο παρουσιαστής έφυγε τρέχοντας από το πλατό, λέγοντας «φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb