Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Umbrella: το νέο trend στα μαλλιά που μοιάζουν με ομπρέλα

Ένα λίγο διαφορετικό trend

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΜΑΙ 10, 2022

Umbrella: το νέο trend στα μαλλιά που μοιάζουν με ομπρέλα
@fabiollabeautysalondubai

 Αν σου φαίνεται περίεργο στο άκουσμα, μάλλον δεν έχεις άδικο.

Κι εμείς απορήσαμε λίγο όταν είδαμε ότι εμφανίστηκε ένα hair trend που λέγεται “Umbrella Hair”. Οι τάσεις που βλέπουμε να έρχονται στο προσκήνιο και αφορούν στα μαλλιά, είναι κυρίως για το χρώμα.

Τα χρώματα μαλλιών απασχολούν πολλές γυναίκες και έτσι, οι ειδικοί, σκέφτονται συνεχώς νέες ιδέες. Έχουμε δει πολλά νέα χρώματα και τεχνικές που έχουν πάρει το όνομά τους από γλυκά για παράδειγμα (όπως το crème brûlée).Τώρα, ήρθε στη ζωή μας το χρώμα-τεχνική “ομπρέλα”. 

Τι είναι τα umbrella hair

Τα umbrella hair, είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα, δηλαδή μοιάζουν με ομπρέλα. Πρόκειται για μια τεχνική που ταιριάζει πιο πολύ σε bob, καρέ μαλλιά. Ο colorist, κρατάει μια σκούρα βάση στα μαλλιά και το πάνω μέρος τους βάφεται σε πιο ανοιχτή βάση, ή χρώμα που κάνει μεγάλη αντίθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👻Sumire Tsuno (@hair_tsuno_)

Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται οπτικά αυτό το εφέ της ομπρέλας. Το εύκολο που έχει αυτή η τάση, είναι ότι μπορείς να κρατήσεις το χρώμα των μαλλιών σου και να βάψεις μόνο το πάνω μέρος τους. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ταλαιπωρήσεις όλο το τριχωτό της κεφαλής με τις βαφές και αν βαρεθείς, μπορείς να το επαναφέρεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jochem Diever (@jochem.diever)

Θα το δοκίμαζες;
Διαβάστε Ακόμη
Νύχια Πριν 8 εβδομάδες
Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι μανικιούρ να κάνεις
Δες και πάρε ιδέες
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb