Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Αυτή είναι η απόχρωση μαλλιών που έχει γίνει viral στο TikTok

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2022

Αυτή είναι η απόχρωση μαλλιών που έχει γίνει viral στο TikTok
Alexander Krivitskiy / Pexels

Ποια είναι η απόχρωση μαλλιών που έχει γίνει viral στο TikTok;

Για ακόμα μια φορά, βλέπουμε ότι οι χρήστες του TikTok λατρεύουν ένα beauty trend. Τα μαλλιά, είναι σίγουρα ένα θέμα που απασχολεί πολλά κορίτσια σε όλον τον κόσμο. Τα hair trends λαμβάνουν μεγάλη προσοχή, ειδικά στα social media.

Υπάρχει μια απόχρωση μαλλιών που έχει γίνει πολύ δημοφιλής, ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Πρόκειται για τα κόκκινα μαλλιά. Ειδικότερα, τα copper hair, είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση. Πολλές celebrities τα έχουν επιλέξει, ελληνίδες και ξένες.

Το μοντέλο Molly McArthur, ανέβασε στο TikTok ένα βιντεάκι, όπου βάφει τα μαλλιά της. Δεν άργησε να γίνει viral, να αποκτήσει πολλά likes, αλλά και ερωτήσεις για το πως πέτυχε αυτό το χρώμα.

@mollymcarthur3 Hair dying day! #fyp #redhead #canadian ♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Εκείνη, απάντησε ότι είναι φυσική κοκκινομάλλα και αποκάλυψε ποιες αποχρώσεις χρησιμοποίησε. Μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις και να πας στον κομμωτή σου. Ένας hair colorist, θα σε κατευθύνει για το πως θα κάνεις τα μαλλιά σου κόκκινα.
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 7 εβδομάδες
5 χρώματα μαλλιών που πρωταγωνιστούν την Ανοιξη του 2022
Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb