SKIN CARE

Δες πως θα έχεις μεταξένιο δέρμα χωρίς καθόλου makeup

Λαμπερή επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δες πως θα έχεις μεταξένιο δέρμα χωρίς καθόλου makeup
@production

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες μας αναζητάμε τρόπους για να αποκτήσουμε μεταξένιο δέρμα.

Η ξηρή άτονη επιδερμίδα, απασχολεί αρκετές γυναίκες. Παράγοντες όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η υγρασία, οι αλλαγές θερμοκρασίας, δεν βοηθούν καθόλου τη  κατάσταση. Πολλές φορές, μπορεί να νομίζεις ότι ένα καλό makeup, θα δείξει το πρόσωπό σου λαμπερό. Ωστόσο, το skincare έρχεται πρώτο. Χωρίς προσπάθεις και ενυδάτωση της επιδερμίδας, το μακιγιάζ δε μπορεί να αλλάξει τελείως την κατάσταση. 

Πως θα έχεις μεταξένιο δέρμα

Το βασικό ερώτημα είναι: πως θα φαίνεται η επιδερμίδα σου απαλή και glowy χωρίς το μακιγιαζ; Σύμφωνα με δερματολόγους, πρέπει να αναζητάς ενυδατικές κρέμες που περιέχουν όλα τα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα για να ενυδατωθεί. Επιπλέον, τα AHA (άλφα υδροξυ-οξέα), βοηθούν την επιδερμίδα να έχει ομοιόμορφο τόνο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K A A V I A A N (@kaaviaanofficial)

Το πιο σημαντικό βήμα για την αντιγήρανση και την λάμψη είναι ένα: το αντηλιακό. Έχουμε πει, άλλωστε πόσο σημαντική είναι η καθημερινή αντηλιακή προστασία. 

Δοκίμασε τη μέθοδο double sunscreen

Ένα tip που έρχεται στο προσκήνιο για λαμπερή επιδερμίδα, είναι η μέθοδος double sunscreen. Το αντηλιακό, μας προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB. Όπως μπορείς να φανταστείς και από το όνομα, βάζεις μαζί 2 αντηλιακά. Πρώτα μπορείς να απλώσεις ένα λεπτόρρευστο χωρίς χρώμα και στην συνέχεια ένα με χρώμα. Έτσι, θα αποφύγεις να έχεις αυτό το πιο λευκό χρώμα που σου αφήνει το αντηλιακό. Επιπλέον, τα αντηλιακά με χρώμα περιέχουν συνήθως συστατικά που δίνουν λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb