SKIN CARE

Δες γιατί είναι απαραίτητο να καθαρίζεις το Jade Roller και το Gua Sha

Και πως είναι καλύτερο να το κάνεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δες γιατί είναι απαραίτητο να καθαρίζεις το Jade Roller και το Gua Sha
@skincaregem

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο απαραίτητο είναι να καθαρίζουμε συχνά τα face tools μας;

Ενδεχομένως να έχεις και πάνω από ένα face tool. Στις μέρες μας, στην skincare routine μας, έχουμε ενσωματώσει τα εργαλεία που βοηθούν το πρόσωπό μας να παραμένει λείο. Επιπλέον, βοηθούν στο πρήξιμο που μπορεί να έχεις το πρωί όταν σηκώνεσαι. Το Gua Sha και το Jade Roller έχουν γίνει οι καλύτεροί μας φίλοι και πρέπει να τα φροντίζουμε. 

Γιατί είναι απαραίτητο να καθαρίζεις τα face tools

Φυσικά, είναι απολύτως απαραίτητο να πλένεις συνεχώς τα εργαλεία που χρησιμοποιείς σρο πρόσωπό σου για τους προφανείς λόγους. Όπως πλένεις τα πινέλα σου, έτσι πρέπει να κάνεις και με αυτά. Πάνω στα εργαλεία, αναπτύσσονται βακτήρια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν δερματικά προβλήματα όπως σπυράκια, για παράδειγμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ocean in a Drop (@oceaninadrop.blue)

Πως θα πλύνεις τα εργαλεία σου

Ο πιο απλός τρόπος για να πλύνεις τα εργαλεία σου είναι να βάλεις σαπούνι στα χέρια σου και να τα τρίψεις για λίγο. Τα ξεπλένεις με χλιαρό νερό και μπορείς να τα τοποθετήσεις πάνω σε μια καθαρή πετσέτα ή να τα σκουπίσεις. Ακόμα, μπορείς να τα τοποθετήσεις μέσα σε ένα μπωλ με ζεστό νερό και σαπούνι. Τα αφήνεις για λίγη ώρα και μετά τα ξεπλένεις. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αμέσως μετά τη χρήση πρέπει να τα πλένεις, ώστε να καθαρίζεις και το προϊόν που έχει απομείνει πάνω τους. Ακόμα ένα βήμα μετά το πλύσιμο είναι να τα ψεκάζεις με οινόπνευμα ή κάποιο αντισηπτικό, ώστε να αποφύγεις την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THALIA Beauty Specialist (@beautyempire.nj)

Μην ξεχνάς, αν έχεις και καιρό να τα χρησιμοποιήσεις ή τα κρατάς έξω στο μπάνιο σου και γεμίζουν σκόνες, να τα καθαρίζεις και ακριβώς πριν την χρήση τους. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις καθαρή επιδερμίδα και να αποφύγεις εξάρσεις ακμής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 128 εβδομάδες
Η Adele αποκαλύπτει για πρώτη φορά λεπτομέρειες για το διαζύγιο που την πλήγωσε
Αλλά της έδωσε έμπνευση και για το άλμπουμ «30»
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb