ΜΑΛΛΙΑ

Κλάμερ: βρήκαμε τα 5 ανοιξιάτικα χτενίσματα που θα κάνεις εύκολα

Δώσε χρώμα στα χτενίσματά σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Κλάμερ: βρήκαμε τα 5 ανοιξιάτικα χτενίσματα που θα κάνεις εύκολα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πιο ωραία ανοιξιάτικα χτενίσματα με κλάμερ, είναι εύκολο να τα κάνεις μόνη σου. 

Τα claw clips, ή κλάμερ όπως μας είναι γνωστά τόσα χρόνια, τα είχαμε ξεχασμένα στα συρτάρια μας. Σε περίπτωση που δεν είσαι παιδί των 90s, μπορεί να μην είχες καν στην κατοχή σου. Εκεί που τα χρησιμοποιούσαμε στο σπίτι για να πιάσουμε τα μαλλιά μας, ξαφνικά με ένα “μπαμ” τα βλέπουμε παντού. 

Η κλαμερ- mania, δεν είναι φετινή, αλλά συνεχίζεται δυναμικά. Ίσως έχει να κάνει με την ευκολία χρήσης, ή και με το πόσο ευχάριστα και παιχνιδιάρικα είναι. Τα χτενίσματα της άνοιξης, δεν θα μπορούσαν να είναι τόσο fun χωρίς αυτά. Μπορείς πανεύκολα να κάνεις μόνη σου ένα διαφορετικό χτένισμα κάθε μέρα και να είσαι πάντα stylish. 

5 ανοιξιάτικα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με κλαμερ:

 Ψηλός Κότσος

Ο χαμηλός κότσος μπορεί να είναι στα πάνω του, αλλά δες κι αυτήν την πρόταση. Πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου με κλάμερ και κάνε τη διαφορά. 


Ατημέλητος κότσος

Ο ατημέλητος κότσος με το clip, ίσως είναι και το πιο δημοφιλές από αυτά τα χτενίσματα. Εύκολο και instagrammable.

Πιασίματα με μικρά κλάμερ

To αγαπημένο χτένισμα των 90s “παίζει” πολύ αυτήν την εποχή. Δώσε χρώμα με μικρά κλαμεράκια που θα πιάσεις δύο ή περισσότερες τούφες από τα μαλλιά σου.

Μισά

Ακόμα ένα hairstyle που είναι βολικό και έχει κάνει θραύση, είναι τα μαλλιά πιασμένα μισά. Μπορείς να επιλέξεις και ένα κλάμερ όχι τόσο απλό, για παράδειγμα σε σχήμα πεταλούδας, λουλουδιού ή κάτι άλλο.

Διακόσμηση πλεξούδας

Είτε κάνεις μια πλεξούδα μεγάλη, είτε πιο μικρές, μπορείς να τις διακοσμήσεις ωραιότατα με μικρά χρωματιστά ή μονόχρωμα κλάμερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb