MAKEUP

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να βάζεις concealer σε αυτό το σημείο του προσώπου;

Η εφαρμογή του μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Γιατί πρέπει να σταματήσεις να βάζεις concealer σε αυτό το σημείο του προσώπου;
@carlucce

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To concealer είναι ο σωτήρας μας, αλλά είναι καλό να το χρησιμοποιούμε σωστά.

Το concealer, ίσως αποτελεί για κάποιες, το πιο αγαπημένο τους προϊόν. Έχει τη δυνατότητα να μας δώσει λάμψη στους μαύρους κύκλους και να καλύψει τυχόν δυσχρωμίες και σπυράκια. Είναι διαφορετική η εφαρμογή του από το foundation, το οποίο προορίζεται για όλο το πρόσωπο. 

Σε αντίθεση με αυτό, μπαίνει συνδυαστικά ή και μόνο του, στα καίρια σημεία. Μας βοηθά να δείχνουμε φρέσκιες ακόμα και μετά από ξενύχτι. Η σωστή απόχρωση, μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως στο χρώμα του προσώπου μας, ενώ μια λάθος θα φαίνεται “ξένη”. Οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να μην βάζουμε concealer σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor Khan (@noor.khan6069)

Που να αποφεύγεις να βάζεις concealer

 Ενώ η εφαρμογή του στα σωστά σημεία μπορεί να σε σώσει, σε άλλα απ’ότι φαίνεται δεν θα φέρει και το ιδανικότερο αποτέλεσμα. Makeup artists, λένε ότι πρέπει να αποφεύγουμε όσο γίνεται την εφαρμογή του concealer όσο πιο κοντά στην εξωτερική γωνία του ματιού, αλλά και στο λεγόμενο “πόδι της χήνας”.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο πρόσωπο. Επιπλέον, το παραπάνω προϊόν τονίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και φαίνονται πολύ περισσότερο. Ωστόσο, αν θέλεις να βάλεις προς αυτά τα σημεία προϊόν, επίλεξε τουλάχιστον ένα πολύ ελαφρύ, ρευστό και κρεμώδες concealer. Όσο πιο πηχτό και βαρύ είναι το προϊόν, τόσο χειρότερο θα είναι το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb