MAKEUP

Έτσι είναι η Margot Robbie χωρίς makeup

Τα tips της για λαμπερή επιδερμίδα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Έτσι είναι η Margot Robbie χωρίς makeup
Vogue Magazine Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Margot Robbie κάνει εμφανίσεις χωρίς μακιγιάζ και μαθαίνουμε τα tips της.

Η καθημερινότητα της Margot Robbie στα γυρίσματα των ταινιών, αλλά και στο κόκκινο χαλί, απαιτεί βαρύ μακιγιάζ. Επομένως, ταλαιπωρείται αρκετά και προσπαθεί να επαναφέρει την επιδερμίδα της στα ενδιάμεσα διαστήματα.

Αρχικά, εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ σε πολλές καθημερινές εξόδους της. Αφήνει το δέρμα της να αναπνεύσει, χωρίς foundation. Αυτό είναι το μυστικό της, ώστε να έχει λαμπερή επιδερμίδα, σε συνδυασμό με την ενυδάτωση. Ορισμένες φορές, επιλέγει και ενυδατική με λίγο χρώμα, ώστε να αντικαταστήσει το makeup. Αυτό είναι το “μακιγιάζ” της ακόμα και για βραδινές εξόδους. 

Παρατηρούμε ότι όσο περνούν τα χρόνια, η Margot Robbie, εμφανίζεται συχνότερα φυσική και έχει αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει και στη Vogue, η συμβουλή που θα έδινε στο νεότερο εαυτό της, είναι να μη φοράει τόσο makeup. 

Ακόμα μερικά tips που έχει μοιραστεί για να διατηρεί την επιδερμίδα της, είναι ο ύπνος και η ενυδάτωση εκ των έσω. Δηλαδή, φροντίζει να πίνει πολύ νερό και να κοιμάται. Επιπλέον, δεν ξεχνά ποτέ να βάλει αντηλιακό. Θεωρεί ότι αυτά τα απλά βήματα, βοηθούν πραγματικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 109 εβδομάδες
Νυφικό μακιγιάζ: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε στην makeup artist
Σημείωσε τις μην τις ξεχάσεις
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb