MAKEUP

Νυφικό μακιγιάζ: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε στην makeup artist

Σημείωσε τις μην τις ξεχάσεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Νυφικό μακιγιάζ: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε στην makeup artist
@makeupcode

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ημέρα του γάμου σου έχει οριστεί και πρέπει να τα οργανώσεις όλα.

Πολλές φορές φαίνεται αγχωτικό να τα έχεις όλα υπό έλεγχο, αλλά με καλή οργάνωση και τις σημειώσεις σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Πολύ σημαντικό κομμάτι της μεγάλης ημέρας, είναι η εμφάνιση της νύφης. Γι’αυτό, φρόνισε να επιλέξεις τους ανθρώπους που σου ταιριάζουν και θα σε κρατήσουν ήρεμη εκείνη την στιγμή.

Αναφερόμαστε, φυσικά στην hair stylist αλλά και στην makeup artist που θα σου κάνουν τη νυφική εμφάνιση αξέχαστη. Ωστόσο, σχετικά με το νυφικό μακιγιάζ, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις συζητήσει και ρωτήσει κάποια βασικά θέματα πριν από την ημέρα του γάμου. Η συζήτηση, θα σε οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wedding Makeup & Hair (@themakeupteam.us)

Τι πρέπει να ρωτήσεις την μακιγιέζ σου πριν το bridal makeup:

Τα διαδικαστικά

Αρχικά, πριν κλείσεις την συμφωνία για την ημέρα του γάμου, θα πρέπει να ρωτήσεις αν μπορεί η μακιγιέζ εκείνη την ημερομηνία. Επιπλέον, καλό είναι να συμφωνήσετε την ώρα που θα έρθει και πόση ώρα θα χρειαστεί για να είσαι έτοιμη έγκαιρα. Αν ο γάμος είναι σε άλλη πόλη, πρέπει να συμφωνήσετε και τη μεταφορά της και αν μπορεί φυσικά να έρθει. Εννοείται ότι είναι σημαντικό να συμφωνήσετε στην τιμή για το μακιγιάζ, καθώς και τι περιλαμβάνει (πχ τις πρόβες πριν από τον γάμο). 

Επίσης, αν έχεις σκοπό να της ζητήσεις να βάψει κάποια άλλη, όπως για παράδειγμα την κουμπάρα, ή τη μαμά σου, καλό είναι να ρωτήσεις από την αρχή αν έχει τη δυνατότητα, αλλά και πόσο θα κοστίσει σε συνδυασμό με το δικό σου μακιγιάζ.

Το δέρμα σου

Θα πρέπει να μην παραλείψεις να πεις περισσότερα για σένα και για το δέρμα σου. Αν για παράδειγμα έχεις ακνεϊκή επιδερμίδα, ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, σίγουρα χρειάζεται να το συζητήσεις και να ρωτήσεις αν μπορεί η μακιγιέζ να δουέψει με το δέρμα σου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP | SKINCARE | BEAUTY (@louiseballantinemakeup)

Τα προϊόντα 

Επιπλέον, αν θέλεις να γνωρίζεις τα προϊόντα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει ή θέλεις να φέρεις κάποιο δικό σου, είναι καλό να το γνωρίζει κι εκείνη από πριν. Αυτό, θα σας βοηθήσει και τις δύο να οργανωθείτε. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιήσει στην πρόβα ένα κραγιόν που σου αρέσει πολύ, μάθε ποιο είναι ώστε αν θέλεις να το αγοράσεις και να το έχεις μαζί σου να το κάνεις από νωρίς. 

Η έμπνευση

Πολύ σημαντικό είναι να ρωτήσεις τι σου προτείνει ανάλογα με το νυφικό και τα μαλλιά σου, αλλά και με την προσωπικότητά σου. Ζήτα να σου δείξει φωτογραφίες έμπνευσης, αλλά κι εσύ θα πρέπει να κάνεις το ίδιο. Δηλαδή, φτιάξε ένα moodboard με μακιγιάζ που σου αρέσουν, ώστε να συμφωνήσετε στο τι θα δοκιμάσετε. Αλλιώς, μπορεί να δοκιμάζετε άδικα μακιγιάζ και να μην είναι καμία από τις δύο ευχαριστημένη τελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 110 εβδομάδες
5 κραγιόν για να πετύχεις το αγαπημένο μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά
Αντέγραψε το look της με 5 διαφορετικά κραγιόν
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb