ΜΑΛΛΙΑ

Hair Slugging: Τι είναι; Πρέπει να το κάνεις κι εσύ ή όχι;

Η νέα τάση στη φροντίδα μαλλιών που έχει γίνει viral
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Hair Slugging: Τι είναι; Πρέπει να το κάνεις κι εσύ ή όχι;
Nikolai Ulltang /Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο trend στα μαλλιά λέγεται hair slugging και μάθε αν πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ.

Με τις αλλαγές των εποχών και των καιρικών συνθηκών, τα μαλλιά μας αφυδατώνονται και γίνονται θαμπά. Ενώ αναζητάς κι εσύ τρόπους να τα κάνεις πιο λαμπερά και απαλά, έρχεται η τάση που ακούει στον όρο hair slugging.

Τι είναι το hair slugging

O όρος slugging δεν εμφανίζεται πρώτη φορά, καθώς τον έχουμε δει και στο skincare. Η τάση προχώρησε και στα μαλλιά φέτος. Ειδικότερα, την βλέπουμε, όπως όλα τα trends, στο TikTok.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ξεκινάς αφήνοντας τα μαλλιά ελεύθερα. Στη συνέχεια, από τη μέση και κάτω απλώνεις ένα ελαφρύ λάδι για μαλλιά. Πιάνεις όλα μαζί τα μαλλιά και τα βάζεις μέσα σε μια χοντρή κάλτσα. Πιάνεις την άκρη με ένα scrunchie και πας για ύπνο.

@moniquemrapier Literally the BEST thing for your hair! 🙌🏼 Comment any questions!💗 #hair #hairtok #haircare #hairtransformation #hairtips #hairhack #hairdamage ♬ Eenie Meenie (Radio Version) - Sean Kingston & Justin Bieber

Όπως λένε αρκετές που το έχουν δοκιμάσει, όταν ξυπνήσουν το πρωί, τα μαλλιά είναι απαλά και λαμπερά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα ενυδατικά συστατικά του λαδιού, εισχωρούν στην τρίχα και την θρέφουν. Ωστόσο, αν τα μαλλιά σου είναι πολύ λιπαρά, δεν είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει αυτή η τεχνική. Ίσως τα κάνει πιο βαριά ακόμα και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο πετυχημένο. Μια δοκιμή, φυσικά, θα σε βοηθήσει να το μάθεις.

Σε περίπτωση που το δοκιμάσεις, βάλε μια παλιά μαξιλαροθήκη που δεν θα φοβάσαι μη σου χαλάσει. Το έλαιο, μπορεί να λερώσει το μαξιλάρι και τα σεντόνια σου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Νύχια Πριν 109 εβδομάδες
Bejeweled beauty: πως θα κάνεις κι εσύ την πιο hot τάση της χρονιάς
Στα μαλλιά, στα νύχια και στο μακιγιάζ
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb