MAKEUP

Βρήκαμε τα μυστικά των Γαλλίδων για φυσικό μακιγιάζ

Απλά μυστικά που κάνουν τη διαφορά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Βρήκαμε τα μυστικά των Γαλλίδων για φυσικό μακιγιάζ
@violette_fr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

French beauty: οι Γαλλίδες έχουν tips για φυσικό μακιγιάζ και είναι εύκολο να τα βάλεις στη ζωή σου.

Τα French girls, αποτελούν έμπνευση για πολλές γυναίκες στον κόσμο, όπως έχουμε πει πολλές φορές. Απ'ότι φαίνεται, όσα χρόνια κι αν περάσουν, αποτελούν πρότυπο ομορφιάς και κυρίως φυσικής. Ακολουθούν από μικρές κανόνες και μυστικά που τις κάνουν να φαίνονται πάντα νέες, όμορφες και λαμπερές. Το φυσικό μακιγιάζ είναι ένα από αυτά, καθώς οι βαριές υφές δείχνουν το δέρμα πιο "σπασμένο". 

Ποια είναι τα μυστικά των Γαλλίδων για φυσικό μακιγιαζ:

Skin first

Το φυσικό μακιγιάζ θέλει πρώτα λαμπερή επιδερμίδα. Οι Γαλλίδες, ασχολούνται με το skincare και επισκέπτονται την αισθητικό τους για περιποίηση, καθαρισμό και ενυδάτωση. Έτσι, έχουν τη λάμψη που χρειάζονται, ώστε να μην φορούν άπειρες στρώσεις foundation.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Damas (@jeannedamas)

Νο makeup makeup

Η glowy επιδερμίδα, φαίνεται νεανική και δεν χρειάζεται πολλές στρώσεις μακιγιάζ. Συνήθως επιλέγουν κρέμα BB ή CC, ή αντηλιακό με χρώμα. Βάζουν και concealer ή και μόνο αυτό, και δείχνουν απόλυτα φυσικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρεμώδεις υφές

Η υφές των καλλυντικών παίζουν ρόλο. Το natural makeup, για να υπάρχει χωρίς να φαίνεται, θέλει κρεμώδεις υφές. Οι Γαλλίδες προτιμούν το κρεμώδες ρουζ, και τις σκιές που δίνουν glossy αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica de La Villardière (@monicaainleydlv)

Χείλη ή μάτια

Ένα από τα tips των french girls, είναι να δίνουν έμφαση σε ένα σημείο, είτε τα χείλη, είτε τα μάτια. Λατρεύουν το κόκκινο κραγιόν και το φορούν από το πρωί ως το βράδυ. Ωστόσο, αγαπούν και τα έντονα μάτια, αλλά επιλέγουν συνήθως να τα ταιριάξουν με πιο nude-ροζ αποχρώσεις στα χείλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 598 / position2: 2987
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb