Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα ζώδια που λένε πάντα σε όλα «ναι»

Δεν το έχουν καθόλου να αρνούνται πράγματα στους άλλους

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2022

Τα ζώδια που λένε πάντα σε όλα «ναι»
Beyza Kaplan

Είσαι από τα άτομα που δεν μπορούν με τίποτα να αρνηθούν τις χάρες των άλλων; Νιώθεις άσχημα αν ρίξεις άκυρο σε έξοδο που σου πρότειναν και κάθε φορά που λες "όχι" γεμίζεις με ενοχές και τύψεις; Ίσως ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια!

Κριός

Επειδή ούτως ή άλλως θέλεις συνέχεια να κάνεις πράγματα, καταλήγεις να αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες, σε σημείο να φτάσεις να αμελείς τον εαυτό σου, για να μην κακοκαρδίσεις τους άλλους. Όλο αυτό, μπορεί να σου βγει σε κακό, αν δεν προσέξεις.

Καρκίνος

Σαν Καρκίνος, θέλεις οι αγαπημένοι σου να είναι χαρούμενοι, για αυτό και δύσκολα θα πεις "όχι". Τι και αν ξέρεις ότι δεν έχεις χρόνο ή τα απαραίτητα skills, θα κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους σου. Περιμένεις πάντα όμως την επιβράβευση, για κάθε καλή πράξη σου.

Ζυγός

Το δείχνει και το ζώδιο σου: Βάζεις τα πράγματα στη ζυγαριά. Και επειδή πάντα θέλεις να κρατάς τις ισορροπίες, θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, δεν αντέχεις τους καυγάδες και βρίσκεις λύση μόνος σου για να μην έχεις να ακούς. Πολλές φορές, προκειμένου να γλυτώσεις τους διαπλικτισμούς, λες "ναι" σε όλα.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb