ENTERTAINMENT

Έβαλαν μικρόφωνο στην 4χρονη κόρη τους για να μάθουν τι μουρμουράει όσο κάνει snowboard

Viral το βίντεο
Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ
Έβαλαν μικρόφωνο στην 4χρονη κόρη τους για να μάθουν τι μουρμουράει όσο κάνει snowboard

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μπορεί να λέει ένα παιδί την ώρα που κάνει snowboard;

Μια 4χρονη λάτρης του snowboard ονόματι Όμπριν, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με τα όσα λέει καθώς κατεβαίνει την πλαγιά κάνοντας snowboard.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο TikTok την περασμένη εβδομάδα από τον πατέρα της Όμπριν, Ρόμπερτ, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές και πάνω από ένα εκατομμύριο likes. Έχει επίσης λάβει χιλιάδες σχόλια από θεατές που έγραψαν ότι πήραν κάποια μαθήματα ζωής από την ατρόμητη 4χρονη.

H 4χρονη Όμπριν κάνει snowboard από πολύ μικρή ηλικία

Η Όμπριν λοιπόν, λατρεύει το snowboard και πριν κατέβει τις πλαγιές στο χιονοδρομικό κέντρο White Pass, νοτιοανατολικά του εθνικού πάρκου Mt. Rainier, ο πατέρας της έβαλε ένα μικρόφωνο μέσα στην στολή του σκι της Όμπριν προκειμένου να ανακαλύψει τι μπορεί να λέει η μικρή την ώρα που κάνει snowboard. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ενθουσίασαν όχι μόνο τον πατέρα της, αλλά και χιλιάδες άλλους στο διαδίκτυο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert+Samantha (@chasing.sage)

Τι λέει στον εαυτό της η μικρή Όμπριν την ώρα που κάνει snowboard

Καθώς λοιπόν η μικρή κατεβαίνει με ταχύτητα τα χιονισμένα βουνά, φορώντας μια χαριτωμένη στολή δεινοσαύρου, ακούγεται να λέει: «Πάμε μπαμπά». Διασχίζοντας μονοπάτια σαν επαγγελματίας του snowboard, το κορίτσι ακούγεται πάλι: «Ας πάμε από αυτό το μυστικό μονοπάτι». «ΔεN θα πέσω… ίσως να πέσω» λέει στον εαυτό της κάποια στιγμή η Όμπριν. «Δεν πειράζει, γιατί όλοι πέφτουμε» συνεχίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert+Samantha (@chasing.sage)

Τελικά η Όμπριν πέφτει, αλλά αντί να απογοητευτεί ή να ξεσπάσει σε κλάματα, την πιάνουν τα γέλια. Κι ενώ προσπαθεί να ανασηκωθεί, κάνει άλλο ένα αστείο για την πτώση της, αποκαλώντας τον εαυτό της «κολλημένο-σαυρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 210 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb