SKIN CARE

Body Lotion Vs. Body Conditioner: Τι διαφορά έχουν;

Γιατί να αγοράσεις body conditioner;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Body Lotion Vs. Body Conditioner: Τι διαφορά έχουν;
Anna Tarazevich / Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To skincare αφορά και στο σώμα εκτός από το πρόσωπο και φαίνεται συχνά να το παραμελούμε.

Ενώ έχουμε στο boidoir μας serums με διαφορετικά συστατικά, κρέμες, κρέμες ματιών και άλλα πολλά, για τη φροντίδα του σώματος, δεν έχουμε την ίδια ποικιλία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να φροντίζουμε το δέρμα του σώματος εντατικά και να διαθέτουμε τα κατάλληλα προϊόντα, καθώς χρειάζεται ενυδάτωση και αντιγήρανση. Ο επιδερμικός φραγμός θα είναι προστατευμένος και το δέρμα λαμπερό και υγιές. 

Body Lotion Vs. Body Conditioner

Τα διαφορετικά προϊόντα, έχουν κι εδώ διαφορετικές ιδιότητες. Την κλασική body lotion την γνωρίζουμε όλες. Ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει απαλό, με την αγαπημένη μας μυρωδιά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Savannah Global (@savannah.global)

Από την άλλη, το body conditioner, φαίνεται να είναι το next big thing του body care. Η χρήση του είναι διαφορετική, καθώς το απλώνουμε ακριβώς μετά το ντους σε βρεγμένο και όχι σε στεγνό δέρμα όπως τη λοσιόν. Η σημαντική διαφορά του είναι, όμως, ότι εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και την ενυδατώνει περισσότερο και πιο γρήγορα. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καλύτερο ειδικά για όσους έχουν δερματικά προβλήματα όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Αυτό συμβαίνει, γιατί η ενυδάτωση αποτρέπει την έξαρση που προκαλείται σε ξηρή επιδερμίδα. 

Επιπλέον, είναι κατάλληλο και για όσες δεν έχουν χρόνο και τρέχουν να βγουν γρήγορα από το ντους το πρωί. Ωστόσο, φυσικά αν έχεις χρόνο, μπορείς να βάλεις στη συνέχεια σε στεγνό δέρμα την ενυδατική λοσιόν και να έχεις extra οφέλη και super ενυδατωμένη επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb