ΟΔΗΓΟΣ SELF LOVE: ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πως θα τα περάσει το κάθε ζώδιο του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ημέρα των Ερωτευμένων θα τα βρει κάπως έτσι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως θα τα περάσει το κάθε ζώδιο του Αγίου Βαλεντίνου
andre piacquadio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ρομαντικά και ίσως ακόμη και λίγο υπερβολικά, η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα στις 14 Φεβρουαρίου. Όταν η Λαίδη Λούνα βρίσκεται σε αυτό το τολμηρό ζώδιο, οι μεγάλες εκδηλώσεις στοργής είναι κανόνας. Επικοινωνούμε από καρδιάς και δεν απολογούμαστε όταν εκφράσουμε τα αληθινά μας συναισθήματα.

Ο Λέων είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζώδια, οπότε είναι φυσικό κάτω από αυτόν τον αστρικό καιρό, μας αρέσει να δίνουμε και να λαμβάνουμε δώρα — σε κλασικό στυλ του Χόλιγουντ! Δεδομένου ότι η Σελήνη στο Λέοντα θα στείλει επίσης λαμπερές ακτίνες στον Χείρωνα, ο κομήτης της θεραπείας και των παλιών πληγών που σχετίζονται με την αγάπη, θα μπορούσε ακόμη και να θεραπευτεί. Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε το σύμπαν να φροντίσει τα υπόλοιπα.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για διασκέδαση, Κριοί! Ακόμη και με ένα φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας, είστε έτοιμοι για μια γιορτή. Αν σας έχετε χρόνο, προγραμματίστε ένα ωραίο ραντεβού με τον καλό σας. Εάν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε ταίρι, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να βγείτε και να φλερτάρετε, χάρη στη Σελήνη που ενεργοποιεί τον τομέα του ρομαντισμού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα είναι πολύ ζεστά για εσάς στην κρεβατοκάμαρα, Ταύροι, καθιστώντας αυτή την στιγμή ιδανική για να μείνετε μέσα. Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών και σeξι παιχνίδια ρόλων θα μπορούσαν να είναι πολύ διασκεδαστικά απόψε. Εάν είστε ελεύθεροι, καθίστε τους φίλους σας για μια βραδιά με κωμωδίες συνοδευόμενη από ένα ποτήρι ροζέ κρασί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής Δίδυμοι, όπως σας αρέσει! Ωστόσο, να ξέρετε ότι μερικές από αυτές τις κουβέντες θα μπορούσαν να είναι σοβαρού είδους, ειδικά αν είστε με το ταίρι σας για λίγο καιρό. Εάν είστε ελεύθεροι, θα μπορούσατε ξαφνικά να νιώσετε την επιθυμία να συνδεθείτε με κάποιον σε επίπεδο ψυχής. Έχετε πολλά να σκεφτείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια μέρα που θα θυμάστε για πάντα, αγαπητοί Καρκίνοι. Με τους κοσμικούς εpαστές να ενεργοποιούν τον 7ο οίκο των συνδέσεων σας, μια σχέση θα μπορούσε να πάει στο επόμενο επίπεδο. Εάν το να είστε σόλο είναι η συνήθης κατάσταση σας, αυτό μπορεί να αλλάξει. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια επικερδή επιχειρηματική συνεργασία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα βέβαια, η περίοδος για εσάς είναι win-win για εσάς!

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά μην ξεχάσετε να γιορτάσετε σήμερα – ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, σίγουρα θα είστε σε συναισθηματική φάση. Αν ένας πρώην ξαφνικά στείλει μήνυμα, θυμηθείτε γιατί είναι εξαρχής πρώην. Ίσως είναι καλύτερο να σώσετε τον εαυτό σας από κάποιο πιθανό δράμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποψινή ατμόσφαιρα φαίνεται απίστευτη για σένα, Παρθένε. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι το δικό σου βράδυ για να βγεις έξω και να παίξετε μπάλα στο γήπεδο του φλερτ. Εάν το πάρετε απόφαση, γιατί να μην αναπαραστήσετε ένα από τα πρώτα σας ραντεβού; Με τους κοσμικούς εpαστές, την Αφροδίτη και τον Άρη, να φιλιούνται στο σπίτι του ρομαντισμού σας, αυτό που μετράει περισσότερο είναι να διασκεδάσετε!

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς, το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά και η τρέχουσα κοσμική ατμόσφαιρα σάς λέει να μείνετε μέσα. Φαίνεται ότι εργάζεστε για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται υπέροχος, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επιδείξετε το κορυφαίο σχεδιαστικό σας στυλ— είτε πάτε για ποτό με το μωρό σας, είτε έναν από τους κολλητούς σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την ημέρα Σκορπιοί, καθιστώντας την, την ιδανική στιγμή για μια διασκεδαστική βραδιά! Πάρτε το ταίρι ή την κολλητή σας και κλείστε ένα σούπερ δείπνο στο πιο μοντέρνο σημείο της πόλης. Ενώ συνήθως είστε πιο κλειστοί, το αποψινό φεγγάρι θέλει να σας δει να εξωστρέφεστε! Είστε πεινασμένοι τόσο για προσοχή, όσο και για συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, Τοξότες. Η Σελήνη στον Λέοντα σας ζητά να κάνετε κάτι ασυνήθιστο. Η επικοινωνία και η αφήγηση είναι βασικά για εσάς σήμερα, γι' αυτό εκπλήξτε τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας με ένα ταξίδι στις αναμνήσεις του, καθώς μοιράζεστε τις λεπτομέρειες ορισμένων από τις πιο επικές σας εμπειρίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τυχεροί, Αιγόκεροι. Η παρουσία των κοσμικών εραστών (Άρη-Αφροδίτης) στο ζώδιό σας μιλά για την πιθανότητα μιας νέας δέσμευσης - ή τουλάχιστον για το γεγονός ότι λαμβάνετε κάποια σοβαρή προσοχή από πιθανούς μελλοντικούς συντρόφους. Ανεξάρτητα από το τι αποφασίσετε να κάνετε απόψε, ζήστε και απολαύστε τη δόξα σας γιορτάζοντας πόσο μακριά έχετε φτάσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είστε από αυτούς που ακολουθούν τις τάσεις, αλλά η μοίρα σας φωνάζει, Υδροχόοι. Ο Ήλιος, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ζώδιό σας, συνδέεται με τους Κόμβους του Πεπρωμένου σήμερα. Μοιραία και καρμικά γεγονότα είναι βέβαιο ότι θα συμβούν, γι' αυτό δώστε προσοχή στους ανθρώπους και τις συνδέσεις που εμφανίζονται για εσάς αυτή τη στιγμή - θα μπορούσαν να έχουν πολύ νόημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ρομαντισμός εμφανίζεται για εσάς όταν συνδέεστε με ομοϊδεάτες. Αν ψάχνετε για αγάπη, μια νέα θα μπορούσε να είναι στα σκαριά. Αν σας βρει, θα είναι η ιδανική σχέση που όλοι φιλοδοξούν να έχουν. Δείξτε τους πώς γίνεται, αγαπητοί Ιχθείς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 775 / position2: 1159
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb