MAKEUP

Τα tips για να βρεις την σωστή απόχρωση foundation για το πρόσωπό σου

Πως να επιλέξεις το σωστό χρώμα γισ το δέρμα σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα tips για να βρεις την σωστή απόχρωση foundation για το πρόσωπό σου
George Milton / Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα ερώτημα που σε απασχολεί συχνά όταν θέλεις να αγοράσεις foundation είναι ποιά απόχρωση να επιλέξεις.

Με ποιόν τρόπο θα επιλέξεις την σωστή απόχρωση για το προσωπό σου; Θέλεις άλλο για τον χειμώνα και άλλο για το καλοκαίρι; Η απάντηση είναι ναι. Εκτός από την απόχρωση που θα είναι σίγουρα διαφορετική λόγω μαυρίσματος, η υφή του makeup σου θα πρέπει να είναι πιο λεπτή και ελαφριά, γιατί αλλιώς θα φαίνεται πολύ και ενδεχομένως να “σπάει” με τη ζέστη και να τρέχει με τον ιδρώτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓚𝓵𝓪𝓾𝓭𝓲𝓪 (@claaydee)

Το σωστό foundation είναι η βάση για το μακιγιάζ σου και θέλεις να είναι όσο πιο ταιριαστό γίνεται στο δέρμα σου, ώστε να φαίνεται σαν φυσικό. Αν προσέξεις, για παράδειγμα, σε φωτογραφίες, η αντίθεση και το λάθος χρώμα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αρχικά, για να βρεις την σωστή απόχρωση για το δέρμα σου, πρέπει να γνωρίζεις τους υποτόνους σου. Αν το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο, πιο ψυχρό κτλ. Υπάρχουν websites και φυσικά makeup artists που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Αν βρεις τη σωστή απόχρωση σε μια εταιρεία, μπορείς να αναζητάς την παρόμοια σε μια άλλη. Επιπλέον, πολλές εταιρείες σε βοηθούν online με φωτογραφίες και camera να αναζητήσεις το χρώμα σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη МАКИЯЖ | БЕРДИЧЕВ (@makeup_by_alyare)

Επιπλέον, πολλές φορές το να δοκιμάζεις το makeup στη μέσα μεριά του καρπού, δεν είναι αποτελεσματικό, καθώς αυτό το σημείο έχει τις φλέβες και γενικά δεν το βλέπει τόσο και ο ήλιος, όπως το πρόσωπό σου. Φυσικά, από την άνοιξη προς το καλοκαίρι θα πρέπει να πηγαίνεις σε έναν με δύο τόνους πιο σκούρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb