ΜΑΛΛΙΑ

5 χτενίσματα με κλάμερ για να είσαι on trend

Είναι απλά και ταυτόχρονα πρακτικά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 χτενίσματα με κλάμερ για να είσαι on trend
@selby.mcdonald

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κλάμερ ήρθαν ξανά στη ζωή μας και πολλές από εμάς έχουμε βολευτεί με την παρουσία τους.

Οι λόγοι που τα έχουμε αγαπήσει τόσο είναι πολλοί. Αρχικά, μας θυμίζουν την εφηβεία μας (90s-00’ kids). Επιπλέον, είναι πολύ βολικά, πρακτικά και μπορείς να κάνεις πολλά χτενίσματα. Δίνουν αυτό το ‘extra’ που θέλουμε σε ένα κατά τ’ άλλα απλό χτένισμα.

Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις ή απλώς να πιάσεις τα μαλλιά σου όπως, άλλωστε, κάνουν και πολλές celebrities που τα έχουν τιμήσει δεόντως, όπως η Kate Hudson και η Kendall Jenner. 

Δες τα 5 χτενίσματα με κλάμερ για να είσαι on trend:

Up

Η Kendall λατρεύει τα κλάμερ και τα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της. Μπορείς εύκολα να στρίψεις τα μαλλιά σου και να τα πιάσεις ατημέλητα όπως εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Half Up  

Aν θέλεις κάτι απλό, αλλά με στυλ, μπορείς με ένα ωραίο clip να πιάσεις μισά τα μαλλιά σου πίσω και να είσαι chic και άνετη.

Half Bun

Αν δεν θέλεις απλώς να τα πιάσεις, κάνε έναν μικρό κότσο και βάλε το κλάμερ σου για να τον στερεώσεις σε μισά μαλλιά.

Bun

Το ίδιο φυσικά, μπορείς να κάνεις και με τον κότσο. Αντί να βάλεις ένα λαστιχάκι, πάρε ένα χρωματιστό κλάμερ για να δώσεις χρώμα στο χτένισμά σου.

90s

Τι σου θυμίζει αυτό το χτένισμα; Αν είχες ζήσει τα 90s, ή έχεις δει τη μόδα που έχει επανέλθει, θα θυμάσαι το χτένισμα με τα πολλά μικρά κλάμερ. Ήρθε η ώρα να το (ξανα)δοκιμάσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 657 / position2: 969
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb