Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Οι διαρροές έκαναν ζημιά ‑ Προς ακύρωση τα γυρίσματα Ντε Νίρο στη Δράμα

Μεγάλη δυσαρέσκεια από τη διαρροή - Βασικός κανόνας του Hollywood η μυστικότητα στην προετοιμασία μιας ταινίας

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2022

Οι διαρροές έκαναν ζημιά ‑ Προς ακύρωση τα γυρίσματα Ντε Νίρο στη Δράμα

Ένας από τους άγραφους, αλλά βασικούς κανόνες των μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών έχει να κάνει με τη μυστικότητα. Έτσι όταν ετοιμάζονται τα γυρίσματα μιας ταινίας - ιδίως αν πρόκειται για γυρίσματα εκτός στούντιο - οι πληροφορίες που κυκλοφορούν προκαταβολικά είναι ελάχιστες, αν όχι καθόλου.

Βέβαια, στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα μυστικό, με τις διαρροές και τις φήμες να ξεκινάνε ακόμα και από τα πρόσωπα που θα έπρεπε να προστατεύουν αυτές τις πληροφορίες.

Μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο υπήρξαν δημοσιεύματα γύρω από μια χολιγουντιανή παραγωγή, η οποία ετοιμάζεται να προσγειωθεί στην περιοχή της Δράμας, φέρνοντας μάλιστα μαζί της μεγάλους αστέρες όπως ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Δεν άρεσε η διαρροή

Τις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τόπους γυρισμάτων, τόσο στην πόλη της Δράμας όσο και στην τεχνητή λίμνη του Παρανεστίου, αποκάλυψε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Παπαθεοδώρου, προφανώς πάνω στον… ενθουσιασμό του για το γεγονός.

Το κακό είναι πως η συγκεκριμένη διαρροή μάλλον δεν άρεσε καθόλου στους παραγωγούς του φιλμ, οι οποίοι πλέον σκέφτονται το ενδεχόμενο να μετακομίσουν το πρότζεκτ σε άλλη τοποθεσία. Κι αυτό είναι κρίμα για την πόλη της δράμας, μια πόλη παραδοσιακά συνδεδεμένη με το σινεμά, λόγω του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που δημοσιεύει ο Αιμίλιος Χαρμπής στην Καθημερινή, περίπου πριν από ένα μήνα ο σκηνοθέτης της ταινίας μαζί με συνεργάτες του επισκέφθηκαν τόσο την περιοχή του φράγματος στο Παρανέστι, όπου «έκλεισαν» και συγκεκριμένους χώρους, όσο και το σπήλαιο του Αγγίτη και το Καπνολογικό Ινστιτούτο της Δράμας. Το τελευταίο προορίζεται να μετατραπεί σε στρατόπεδο για τις ανάγκες του φιλμ, στο οποίο, όπως μαθαίνουμε, εκτός από τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και ο Τζέιμι Φοξ.

Επιπλέον, έχουν εξασφαλιστεί οι σχετικές άδειες των συναρμόδιων υπουργείων, καθώς και της ΔΕΗ για το Παρανέστι, με τα γυρίσματα διάρκειας περίπου ενός μήνα να ξεκινούν μέσα στον Απρίλιο.

Πλέον ωστόσο τίποτα δεν είναι βέβαιο και οι συνεργάτες της παραγωγής στην Ελλάδα προσπαθούν να διαχειριστούν την κρίση και το «θόρυβο», ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. 

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb