ENTERTAINMENT

Οι πιο σeξι ταινίες για να δεις απόψε στο Netflix

Θα ζεστάνουν σίγουρα τη νύχτα σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι πιο σeξι ταινίες για να δεις απόψε στο Netflix
Photo via Mubi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο πράγμα που μπορεί να είναι καλύτερο από μια εξαιρετική σειρά του Netflix, είναι μια εξαιρετική σειρά Netflix με πολύ γuμνό.

Οι πιο σeξι του Netflix είναι εκεί για εσάς, εκείνες τις στιγμές που δε θέλετε να δείτε από ποpνό: Ίσως λαχταράτε λίγο γuμνό, μέσα σε μια ωραία πλοκή, με χαρακτήρες που αλληλεπιδρούν γενικότερα και όχι μόνο στα πλαίσια του σeξ.

Ίσως έχετε κουραστεί από αυτές τις επιθετικές, αναδυόμενες διαφημίσεις που σας προκαλούν να μην τελειώσετε σε 20 δευτερόλεπτα. Ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε σeξι ανθρώπους να το κάνουν χωρίς να πρέπει να μπείτε από την ανώνυμη περιήγηση.

Όποια και αν είναι η συλλογιστική σας, υπάρχει μια σειρά ή μια ταινία διαθέσιμη στο Netflix αυτή τη στιγμή, που μπορεί ταυτόχρονα να σας ανάψει και να σας κάνει να νιώσετε σαν ο καλλιεργημένος, προστάτης των τεχνών που πραγματικά είστε.

A Perfect Ending

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η παράξενη ταινία παρουσιάζει τη ζωή μιας πολύ καταπιεσμένης συζύγου, που δεν έχει βιώσει ποτέ οpγασμό. Οι φίλες της, που είναι όλες λεσβίες, την πείθουν να συναντηθεί με μια ιερόδουλη για να βιώσει αυτό που τόσο πολύ θέλει. Spoiler alert: Το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της ταινίας η πρωταγωνίστρια το περνά γuμνή στο κρεβάτι, επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι καταφέρνει τον στόχο της.

Ibiza: Love Drunk

Οποιαδήποτε ταινία που έχει σαν θέμα τα «ταξίδια για κορίτσια» και αξίζει τον κόπο την δείτε, θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό σε κάποια ασυνήθιστη σχέση. Η συγκεκριμένη ταινία πάντως, δεν απογοητεύει όσον αφορά το σeξινες τους χαρακτήρα της. Μάλιστα, στο Ibiza: Love Drunk, θα δείτε μια σκηνή σeξ με χαμηλό φωτισμό που θα κάνει τη φαντασία να οpγιάσει.

Deadly Illusions

Η ταινία αυτή, μπορεί να μην είναι τεχνικά τέλεια, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό και σeξι έργο. Η Kristin Davis, υποδύεται μια συνταξιούχο συγγραφέα που φαντασιώνεται τη νταντά της. Καθώς η «πλοκή» προχωρά, η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας χάνεται, καθώς το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά.

Newness

Όταν το πάθος τους αρχίζει να φεύγει σιγά σιγά, δύο millennials αποφασίζουν να κάνουν τη σχέση τους πιο ανοιχτή. Ολόκληρη η ταινία δείνει ένα εξαιρετικά οικείο συναίσθημα - σαν να είστε μέρος του δεσμού τους, σε αντίθεση με την απλή θέση του θεατή - πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα πιάσετε τον δoνητή σας μια ή δύο φορές.

Cam

Ένα άλλο δελεαστικό θρίλερ, το Cam, ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που ακολουθεί ακραία επαγγελματική πορεία ως cam girl και ανακαλύπτει έναν απατεώνα, αφού πάει το παιχνίδι της στο επόμενο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 371 / position2: 900
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb