Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Τα top μυστικά από 5 Beauty icons που άφησαν εποχή

Τα μυστικά 5 iconic γυναικών

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΙΑΝ 27, 2022

Τα top μυστικά από 5 Beauty icons που άφησαν εποχή

Στις μέρες μας, υπάρχουν τόσα πολλά beauty tips που δεν ξέρουμε τι να πρωτοακολουθήσουμε.

Αν και τώρα έχουμε πληθώρα μέσων, προϊόντων και θεραπειών για να είμαστε όμορφες και να διατηρούμε την επιδερμίδα μας, υπάρχουν κάποια μυστικά που φαίνεται να έχουν αντέξει στον χρόνο.

Τουλάχιστον, για κάποιες διάσημες. Υπάρχουν, μεταξύ άλλων, 5 beauty icons που έχουν αφήσει εποχή και έχουν κάποια μυστικά ομορφιάς.

Grace Kelly

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hollywood.colour

Μπορεί να μην το γνώριζαν πολλοί, αλλά η Grace Kelly ήταν μεγάλη λάτρης του contouring. Δεν ήταν ακριβώς τόσο έντονο όσο το έχουμε δει σήμερα, αλλά το κόλπο της ήταν να χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ, ώστε να δημιουργεί βάθος στα μάγουλα.

Jane Fonda

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Η Jane Fonda έχει καταφέρει να είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες εδώ και δεκαετίες. Είναι 84 ετών και παραμένει πολύ εντυπωσιακή. Το μυστικό της, όπως έχει πει είναι η φροντίδα για το σώμα της. Ασκείται συστηματικά όλη της την ζωή.

Sophia Loren

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dri Mourad Gestão de Imagem (@dri_mourad)

H Sophia Loren, έχει καταφέρει να είναι iconic ακόμα και σήμερα. Το μυστικό της είναι να ζει τη ζωή και να την απολαμβάνει. Επιπλέον, φρόντιζε πάντα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας της.

Aretha Franklin

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’auditoriu (@lauditoriu)

H Aretha Franklin, δεν αγαπούσε καθόλου τα trends. Πάντα ήθελε να κάνει το αντίθετο. Όταν ήταν στη μόδα το φυσικό μακιγιάζ, εκείνη φορούσε glitter. Αυτό ήταν και το μυστικό της, ήθελε πάντα να ξεχωρίζει με τον δικό της τρόπο.

Jane Birkin

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELPELUT Amsterdam•Ibiza (@el_pelut)

Μια iconic παρουσία εδώ και δεκαετίες, που αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς σχεδιαστές μόδας. Το γαλλικό chic look της, έχει αντιγραφεί άπειρες φορές από γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Το μυστικό της είναι όταν ξυπνάει να ρίχνει πολύ κρύο νερό στο πρόσωπό της και να χρησιμοποιεί eye patches, για φρέσκια επιδερμίδα και βλέμμα.
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb