Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Τρομερά γονίδια: Η Μiranda Cosgrove μεγάλωσε αλλά φαίνεται πάντα σαν έφηβη

Η ηρωίδα του iCarly είναι πραγματικά ίδια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 18, 2022

Τρομερά γονίδια: Η Μiranda Cosgrove μεγάλωσε αλλά φαίνεται πάντα σαν έφηβη

Ο κόσμος ερωτεύτηκε για πρώτη φορά τη Miranda Cosgrove στο ρόλο της ως η χαρισματική Summer στο School of Rock.

Το παιδί θαύμα, πρωταγωνίστησε αργότερα σε μερικά πιο πετυχηένα σόου του Nickelodeon, πρώτα ως η μικρή αδερφή στο Drake & Josh και στη συνέχεια ως Carly στο iCarly.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda Cosgrove (@mirandacosgrove)

Η Cosgrove κατάφερε επίσης να δώσει τη φωνή της σε ταινίες όπως το Despicable Me και να κάνει μια επιτυχημένη μουσική -teen- καριέρα. Αφού ολοκλήρωσε τις σχολικές σπουδές της, το 2011, έδωσε εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, όπου τη δέχθηκαν και τα δύο. Αρχικά επέλεξε το πρώτο αλλά ένα χρόνο αργότερα, πήρε μεταγραφή για το δεύτερο, αφού ήθελε να συνεχίσει την υποκριτική αλλά και να είναι κοντά στην οικογένεια της. Εν τέλει όμως, άλλαξε το πτυχίο υποκριτικής με πτυχίο ψυχολογίας.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από το Seventeen για το τι από όλα αυτά αγάπησε περισσότερο, η Cosgrove είπε πολύ ανοιχτά πως λάτρευε την υποκριτική και συγκεκριμένα τη συμμετοχή της στο iCarly. Το 2012, μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες, ως το πιο υψηλότερο αμειβόμενο παιδί στη τηλεόραση!

"Είναι τόσο διασκεδαστικό και μου αρέσει να παίρνω το σενάριο κάθε εβδομάδα και να μην ξέρω πραγματικά τι τρελό πράγμα θα κάνω. Είναι ακριβώς σαν μια περιπέτεια κάθε επεισόδιο", εξήγησε τότε.

Το iCarly επέστρεψε με νέα επεισόδια 10 χρόνια μετά... και το μόνο που δεν άλλαξε είναι η Miranda. Πώς είναι σήμερα η κούκλα Miranda; Όπως την άφησες! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda Cosgrove (@mirandacosgrove)

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb