ENTERTAINMENT

Γιώργος Καραμίχος: Με τη μητέρα του γιου μου δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, έχει αναφέρει ότι αν και έγινε πατέρας αναπάντεχα και σε μικρή ηλικία, είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του

Δημοσίευση ΙΑΝ 16, 2022
Γιώργος Καραμίχος: Με τη μητέρα του γιου μου δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξή του.

Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Ήλιος» του ΑΝΤ1, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τα δυο του παιδιά.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, έχει αναφέρει ότι αν και έγινε πατέρας αναπάντεχα και σε μικρή ηλικία, είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Εκτός από μια κόρη, την 23χρονη Ρεγγίνα, την οποία απέκτησε όταν ο ίδιος ήταν μόλις 24 ετών, ο Γιώργος Καραμίχος έχει και έναν 8χρονο γιο, τον Ντιέγκο Τζον.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιώργου Καραμίχου στο περιοδικό ΟΚ!

Η μητέρα του γιου σου ζει στην Ελλάδα;

Ναι, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι που αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί παιδί. Είμαστε ειλικρινείς από την αρχή. Ο Άγγελος ζει με τη μαμά του κυρίως. Η μαμά του είναι Μεξικανή και από πέρσι ζει εδώ, μετακόμισε και εκείνη στην Αθήνα. Μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί, η βάση μου είναι η βάση του. Και η κόρη μου ζει με τον καλό της στη Δανία, έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο στην Ολλανδία και ζει τη ζωή της πολύ όμορφα, με δύναμη και χαρά.

Τη δική σου ζωή με ποιους τρόπους επιλέγεις να τη ζεις όμορφα;

Έχοντας γύρω μου ανθρώπους που αγαπώ, να μπορώ να βοηθάω τον κόσμο –με όποιον τρόπο–, να έχω επαφή με τη φύση και να περιτριγυρίζομαι και να αγκαλιάζω ανθρώπους με ειλικρίνεια και αλήθεια.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 253 / position2: 580
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb