Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Η τεχνική που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις λευκές τρίχες λέγεται Shatush

Μήπως το balayage έχει ανταγωνισμό;

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΙΑΝ 18, 2022

Η τεχνική που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις λευκές τρίχες λέγεται Shatush
@sarahjessicaparker

Οι τεχνικές στις βαφές μαλλιών εξελίσσονται ολοένα και περισσότερο στις μέρες μας.

Η εποχή που γνωρίζαμε τις αντάυγειες έχει περάσει, ζώντας και τις δόξες του balayage τα προηγούμενα χρόνια. Οι colourists και οι hair experts, πειραματίζονται με νέους συνδυασμούς, χρώματα και τεχνικές εφαρμογής τους. Ήρθε η ώρα που θα δούμε να γίνεται γνωστή και η τεχνική Shatush.

Τι ειναι η τεχνικη Shatush

Πρόκειται για μια τεχνική που μοιάζει αρκετά με το balayage, και μάλιστα, είναι κατάλληλη για να καλύψεις τις λευκές τρίχες. Προέρχεται από την Ιταλία, όπου ήδη έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oğuz | Worldwide Hair Stylist® (@hairbyoguz)

Στην ουσία, ανοίγει τα μαλλιά στα σημεία που τα βλέπει ο ήλιος. Όπως και στο balayage, το αποτέλεσμα είναι αρκετά φυσικό και απαλό και είναι ιδανικό για όσες θέλουν να δώσουν διάσταση στο χρώμα των μαλλιών τους, όπως τονίζει και ο colourist Domenico Casella.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Kozlovskaya (@kozlovskaya_hairdresser)

Η εφαρμογή γίνεται πολύ απλά με τα χέρια του κομμωτή, ο οποίος εφαρμόζει με τα δάχτυλα το χρώμα μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι απαλό και natural, όπως το χρώμα των μαλλιών που ανοίγει από τον ήλιο. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για όσες έχουν λίγες λευκές τρίχες που μπορούν να καλυφθούν εύκολα. Μάλλον ήρθε η ώρα να ζητήσεις κάτι νέο στο κομμωτήριο.
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb