ENTERTAINMENT

Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο

Στην κορυφή του κόσμου η Γιαπωνέζα τενίστρια

Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2022
Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο
@naomiosaka / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ναόμι Οσάκα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes.

Η Γιαπωνέζα, η οποίος βοήθησε στην ευαισθητοποίηση για θέματα ψυχικής υγείας στον αθλητισμό, κέρδισε 57,3 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα και διαφημίσεις τον περασμένο χρόνο. Σχεδόν όλα τα κέρδη της Οσάκα προήλθαν από ένα χαρτοφυλάκιο που έχει προσθέσει περισσότερους από 10 συνεργάτες επωνυμίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam έχει εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες όπως η Tag Heuer και η Louis Vuitton, εκτός από συνεργασίες με τη Nike, την Beats by Dre και τη Mastercard, μεταξύ άλλων. Κατέχει επίσης μετοχές στις BodyArmor και Hyperice, καθώς και ως επενδυτής της επαγγελματικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, North Carolina Courage.

Η λίστα δημοσιεύτηκε μετά από ένα χρόνο κατά τον οποίο η Οσάκα αποχώρησε από το Γαλλικό Όπεν για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία εν μέσω δημόσιας διαμάχης σχετικά με τις υποχρεωτικές συνεντεύξεις τύπου στο Grand Slam, λέγοντας ότι επηρέασαν πολύ την ψυχική της ευημερία.

Την Οσάκα ακολουθούν η Σερένα Γουίλιαμς με 45,9 εκατομμύρια δολάρια και η μεγαλύτερη αδερφή της Βένους με 11,3 εκατομμύρια δολάρια) ήταν οι επόμενοι στη λίστα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 460 / position2: 1099
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb