SKIN CARE

Αυτές είναι οι beauty προβλέψεις του Pinterest για το 2022

Οι πιο hot beauty τάσεις που θα βλέπεις το 2022
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτές είναι οι beauty προβλέψεις του Pinterest για το 2022
@pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Pinterest δημοσίευσε τις προβλέψεις για τα trends του 2022.

Όπως κάθε χρόνο, το Pinterest συγκέντρωσε και ανακοίνωσε στο κοινό το δημοφιλές Pinterest Predicts trend report. Σε αυτό περιλαμβάνονται οι τάσεις, δημογραφικές πληροφορίες, καθώς και ευκαιρίες για τους διαφημιστές, τους δημιουργούς και τους καταναλωτές.

Η ομορφιά δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προβλέψεις και αυτή τη χρονιά. Πέρισυ, άλλωστε, η πρόβλεψη για το trend “skinimalism” (skincare minimalism), βγήκε σωστή. Άλλωστε, η αναφορά βασίζεται σε στατιστικά που παρακολουθεί σύμφωνα και με τις αναζητήσεις των εκατομμύρια χρηστών.

Δες τα beauty trends του 2022 συμφωνα με το Pinterest:

Be Jeweled

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To bling bling, φαίνεται ότι έχει ήδη κρατήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των beauty girls. Φέτος, η τάση είναι το crystal eye makeup, που έχει ήδη γίνει hot και από την σειρά Euphoria, όπου πρωταγωνιστεί η Zendaya.

Nailscapes

Η τάση για escape μέσω του μανικιούρ (nailscapes από το nail και escapes), φαίνεται ότι απασχολεί πολύ κυρίως τους Millenials. H galaxy nail art, τα aurora και τα ocean nails, είναι μερικά από αυτά που θα βλέπεις συχνά.

Rebel cuts

Τα rebel cuts ξεκίνησαν από το 2021 και συνεχίζονται το 2022. Το mullet haircut, για παράδειγμα, θα έχει και πάλι την τιμητική του. Εξάλλου, σύμφωνα με τα στατιστικά του Pinterest, η αύξηση της αναζήτησής του έφτασε στο 190%.

Puff love

Τα φυσικά μαλλιά έρχονται στο προσκήνιο, όπως και το search tool που λάνσαρε το Pinterest πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με αυτό, μπορείς να βρεις χτενίσματα για την υφή των μαλλιών σου. Ο όγκος και τα puff hair, λατρέυουν τα space buns.

Pearlcore

Οι πέρλες, όπως και τα jewels γενικότερα, είναι η hot τάση στο μακιγιάζ. Επιπλέον, θα δούμε πολύ την πέρλα και στα νύχια, ειδικότερα ως wedding nail inspo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
11 / position1: 329 / position2: 866
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb