SKIN CARE

Πως να επαναφέρεις την επιδερμίδα σου μετά τις γιορτές

Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στο pampering
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πως να επαναφέρεις την επιδερμίδα σου μετά τις γιορτές
KoolShooters /Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γιορτές έφυγαν και η επιδερμίδα σου δεν είναι και στα καλύτερά της.

Λίγο οι βόλτες στις στολισμένες πόλεις με ένα ζεστό κρασί στο χέρι, λίγο τα ποτά με τους φίλους, ή ακόμα και τα οικογενειακά τραπέζια, το βαρύ μακιγιάζ και τα ταξίδια, η κατάσταση σίγουρα δεν βοήθησε την επιδερμίδα σου.

Η κατανάλωση αλκοόλ, γλυκών και junk food σε μεγάλες ποσότητες, έχει επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας. Αν βάλεις μέσα σε όλα και το κρύο του χειμώνα, τότε το δέρμα σου μπορεί να δείχνει θαμπό και άτονο μετά τις γιορτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karin (@kd_makeupartist)

Πως να επαναφερεις την επιδερμιδα σου

Για να βελτιώσεις την αφυδατωμένη επιδερμίδα, αρχικά, πρέπει να αυξήσεις την κατανάλωση νερού, να αρχίσεις να τρως φρούτα και λαχανικά και γενικότερα να επανέλθεις σε μια ισορροπημένη διατροφή. 

Επιπλέον, δεν πρέπει να αμελείς οπωσδήποτε να καθαρίσεις το πρόσωπό σου το βράδυ από το μακιγιάζ και τους ρύπους της ημέρας. Ο ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο στην επανόρθωση, οπότε το να κοιμάσαι νωρίτερα και επαρκείς ώρες, θα σε βοηθήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @naturalnusantara_bms

Μην ξεχνάς πόσο αποτελεσματικές είναι οι μάσκες προσώπου και τα eye patches. Θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις την λάμψη στην επιδερμίδα σου. Ακόμη, θα σε βοηθήσουν οι super ενυδατικές κρέμες, και τα συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, η βιταμίνη c και τα μη φαγεσωρογόνα προϊόντα, ώστε να μην φράζουν οι πόροι σου.

Ευκαιρία για beauty time, λοιπόν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb