ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Οι μεγάλες προβλέψεις της χρονιάς

Aναλυτικές προβλέψεις από την Astrogirl για να ξέρεις τι να περιμένεις
AstroGirl
Ζώδια: Οι μεγάλες προβλέψεις της χρονιάς
Φωτογραφία από τον χρήστη Julia Larson στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει τη νέα χρονιά;

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Η ώρα της αλλαγής, της επιτυχίας αλλά και της ανάπαυσης έφτασε για σας! Στο μεγαλύτερο μέρος του 2022, θα παρατηρήσετε ότι το σύμπαν ανοίγει το μυαλό σας για να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο.

Η πνευματικότητα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σημαντική για εσάς και μια εξαιρετική χρήση του χρόνου σας, καθώς μπορεί να παρέχει την καθοδήγηση, την ισορροπία και τη μαγεία που χρειάζεστε. Συχνά θα νιώθετε ότι σας καθοδηγούν να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή - σαν ένας φύλακας άγγελος να είναι πάντα ελαφρώς στο τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ)

Από όλα τα ζώδια, πιθανότατα θα είστε αυτοί που θα απολαύσετε περισσότερο το 2022. Με τους πλανήτες να περιστρέφονται γύρω σας σούπερ θετικά και να σας ενθαρρύνουν να βρείτε τη δύναμή σας, έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε.

Ίσως αυτή είναι η χρονιά που τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας γίνουν πραγματικότητα. Μπορεί σύντομα να περιτριγυριστείτε από σοφούς, ισχυρούς ή χαρούμενους ανθρώπους που εμπλουτίζουν τη ζωή σας για πάντα. Τέλος, η ενασχόληση με τον εθελοντισμό, τις κοινότητες ή τις ομάδες θα σας ωφελήσει επίσης εκθετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Ακούστε το κάλεσμα της περιπέτειας του 2022, Καρκίνοι. Το επόμενο έτος θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να πετάξετε προς νέες κατευθύνσεις, καθώς και να ενσωματώσετε νέα σοφία για τους άλλους, τον εαυτό σας και τον κόσμο.

Μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε ότι νιώθετε πιο σίγουροι και ώριμοι, έχοντας την εμπειρία και την εξυπνάδα πίσω σας που σας επιτρέπει να είστε πιο θαρραλέοι! Τα ταξίδια θα μπορούσαν να είναι ένας άλλος τρόπος που σας διδάσκει το σύμπαν, καθώς ξαφνικά σας δίνονται ευκαιρίες να εξερευνήσετε νέες χώρες, τρόπους ζωής και πολιτισμού! Τέλος, αν ασχολείστε καθόλου με τα μέσα ενημέρωσης, τις εκδόσεις, την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, θα τα πάτε εξαιρετικά καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Το 2022 θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για επιτυχία, θρίαμβο και ίσως ακόμη και φήμη. Όλη η σκληρή δουλειά που έχετε ρίξει την προηγούμενη δεκαετία θα είναι τώρα υπό εξέταση. Εάν έχετε κοπιάσει και πιεστεί για να κερδίσετε πράγματα, θα σας προσφερθούν ακόμη περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες αυτή τη στιγμή. Προαγωγές, δημόσια αναγνώριση, βραβεία ή τιμητικές διακρίσεις μπορεί να σας πέφτουν βροχή. 

Ωστόσο, για τους Διδύμους που αισθάνονται ανεκπλήρωτοι στην καριέρα τους, θα αποφασίσουν αντ' αυτού να αλλάξουν κατεύθυνση για να βρουν κάτι στο οποίο θα μπορέσουν τελικά να λάμψουν. Οι σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, αφεντικά και ισχυρούς ανθρώπους θα στραφούν υπέρ σας. Σχεδιάστε να ξεκινήσετε διαφημιστικές εκστρατείες, νέες προσπάθειες ή να εργαστείτε σκληρά για να φτάσετε σε αυτό το επόμενο μεγάλο ορόσημο, επειδή τα αστέρια λάμπουν πάνω σας.

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Το σύμπαν σε στηρίζει σημαντικά το 2022, Λέων. Καθώς τα ζώδια χορεύουν θα διαπιστώσετε ότι οι εσωτερικές σας ανάγκες γίνονται πιο σημαντικές για εσάς. Τώρα θα είναι μια περίοδος για να αξιολογήσετε αληθινά τις συναισθηματικές, οικονομικές, σωματικές και πνευματικές σας επιθυμίες και εάν αυτές ικανοποιούνται από τους άλλους και τον κόσμο. Αν όχι, τώρα είναι η στιγμή να γίνετε διαθέσιμοι και να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Πολλοί Λέοντες θα μπορούσαν να ανακαλύψουν ότι μια κληρονομιά, διακανονισμός ή μεγάλο μπόνους είναι πιο πιθανά από ποτέ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Οι συνεργασίες θα είναι στην κορυφή του μυαλού σας καθ' όλη τη διάρκεια του 2022, Παρθένοι. Με τα αστέρια τόσο ευθυγραμμισμένα, πολλοί Παρθένοι θα καταλήξουν να βρουν την αδελφή ψυχή, να αρραβωνιαστούν, να μετακομίσουν, να δώσουν μακροπρόθεσμες υποσχέσεις ή ακόμα και να παντρευτούν! Αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της δεκαετίας για να το κάνετε και, αν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι η ένωσή σας είναι θεϊκά ευλογημένη.

Μερικοί Παρθένοι θα συνδεθούν με τον τέλειο επαγγελματία συνεργάτη, επιχειρηματικό συνεργάτη ή συνεργάτη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε πολύ περισσότερο ως ομάδα και όχι μόνοι. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα κρατήσουν και θα ανθίσουν επίσης, και ίσως μπορείτε ακόμη και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο ξεκινώντας μαζί νέα ταξίδια που καταλήγουν να είναι όμορφες αναμνήσεις που αγαπάτε για πάντα. Τελευταίο που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι αν εργάζεστε με κόσμο, ειδικά εκεί που γίνεται αντιληπτό το έργο ή η προσωπικότητά σας, θα τα πάτε ιδιαίτερα καλά καθώς οι άνθρωποι σας υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Ετοιμαστείτε για μια πολυάσχολη χρονιά, Ζυγoί! Το 2022 θα σας ευλογήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά κυρίως θα είστε σε θέση να επιτύχετε μια πιο ιδανική ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής. Καθώς οραματίζεστε το είδος του προγράμματος που θα επιθυμούσατε περισσότερο, τώρα είναι η ώρα να βάλετε τα κομμάτια στη θέση τους γιατί πριν το καταλάβετε, αυτό το όνειρο μπορεί να είναι η νέα σας πραγματικότητα.

Η απασχόλησή σας θα είναι ιδιαίτερα τυχερή και γόνιμη, καθώς είστε πιο παραγωγικοί και μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με συναδέλφους ή πελάτες. Πιθανότατα θα αναλάβετε πολλά νέα σημαντικά έργα που καταλήγουν να γίνουν κοσμήματα στο στέμμα σας και να σας βοηθήσουν να λάμψετε.

Μερικοί Ζυγοί θα αποκτήσουν περισσότερα έσοδα ή ακόμα και θα τους προσφερθεί καλύτερη δουλειά. Εάν θέλετε να αλλάξετε θέση ή να πάτε σε μια ανταγωνιστική εταιρεία, τώρα είναι η ώρα να γυαλίσετε το βιογραφικό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ).

Το 2022 θα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής σας. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε πιο ζωντανά, αυθεντικά και με πάθος από ποτέ.  Οι γνωριμίες και οι ερωτικές σχέσεις θα αφθονούν, αλλά είναι στο χέρι σας να επιλέξετε σωστά. Οι Σκορπιοί που κρύβονται ή δεν εκμεταλλεύονται την συγκυρία θα χάσουν μεγάλες ευκαιρίες. Είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να ανοίξετε την καρδιά σας.

Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί δεν χρειάζεται να χάσουν αυτήν την ενέργεια! Τώρα θα είναι η ώρα να αναζωπυρώσετε τη σπίθα σας με τον σύντροφό σας.

Προγραμματίστε χρόνο μόνο για τους δυο σας και θα θυμηθείτε γιατί ερωτευτήκατε εξαρχής.Αν θέλετε να κάνετε παιδί, τα αστέρια είναι υπέρ σας. Τέλος, αν είστε δημιουργικοί ή έχετε αγαπημένα χόμπι ή αθλήματα που σας αρέσουν, το σύμπαν θα σας δώσει περισσότερο χρόνο για να τα εκφράσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Νιώστε την εσωτερική σας αυτοπεποίθηση να αυξάνεται το 2022. Η έμφυτη αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητάς σας αυξάνεται καθώς αναλογίζεστε το παρελθόν, καταλαβαίνετε τι σας έφερε εδώ που βρίσκεστε τώρα και αξιολογήστε καλύτερα πού θα θέλατε ακόμα να πάτε.

Πολλοί Τοξότες θα νιώσουν επιτέλους περισσότερη χαρά και γαλήνη - ειδικά σε οικογενειακά και ακίνητα θέματα. Πολλοί από εσάς θα μετακομίσετε ή θα αγοράσετε ένα σπίτι. Άλλοι θα ανακαινίσουν και θα διακοσμήσουν εκ νέου, μετατρέποντας το σπίτι τους σε παλάτι.

Αν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το νέο περιβάλλον σας εμπνέει και σας φέρνει περισσότερη αγάπη και γέλιο. Πιθανότατα θα περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο στο σπίτι φέτος, ίσως διασκεδάζοντας ή απολαμβάνοντας περισσότερο χρόνο με τους συγγενείς σας. Εάν προηγουμένως υπήρξε ένταση σε αυτόν τον τομέα ή ανάμεσα στην οικογένεια, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνετε ένα κλαδί ελιάς και να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στην καρδιά σας που θέλετε με πάθος να μοιραστείτε με τον κόσμο. Εάν οι ιδέες και τα οράματα δεν έχουν έρθει ακόμη, σίγουρα θα έρθουν τις επόμενες μέρες και μήνες.

Όλες οι επικοινωνίες σας θα είναι εμποτισμένες με τύχη, και ακόμη και εκείνοι που δεν χρησιμοποιούν ενεργά αυτές τις δεξιότητες θα τις θεωρήσουν ανεκτίμητες αυτή τη στιγμή. Η μάθηση θα γίνει επίσης σημαντική και για εσάς, και πιθανότατα θα ασχοληθείτε με ένα νέο κύκλο σπουδών και θα διαπιστώσετε ότι είναι ευκολότερο να κατεβάσετε νέες έννοιες και ιδέες και να τις θυμάστε.

Οι δεξιότητές σας θα αυξηθούν και η ικανότητά σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από αυτές επίσης θα αυξηθεί. Το μάρκετινγκ, η γραφή, η ομιλία, η διαφήμιση, η γραφιστική, η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι όλοι πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να δείτε μεγαλύτερη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Η αφθονία θα πέσει πάνω σας σαν βροχή! Είτε πρόκειται για μια νέα πηγή εισοδήματος, ευκαιρία εργασίας, προαγωγή ή περιουσιακά στοιχεία, ο πλούτος θα αυξηθεί αυτή τη στιγμή. Η συμμετοχή σε επενδύσεις θα σας κάνει καλό.

Εάν είστε δυσαρεστημένοι με την επαγγελματική σας ζωή, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσθέσετε μια παράπλευρη φασαρία για να την εξισορροπήσετε ή ακόμα και μια διαφορετική δουλειά, αν πιέσετε προς αυτήν ασταμάτητα.  Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά πάντα εξοικονομήστε χρήματα για μια βροχερή μέρα.

ΙΧΘΥΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Είναι μια στιγμή που θα ξεκινήσετε νέα μονοπάτια και θα σας παρουσιαστούν πολλές επιλογές για το πού να πάτε. Αδράξτε την ημέρα για να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε. Η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και οι ευκαιρίες θα γεμίσουν το μυαλό σας καθώς οραματίζεστε ποιος/α θα θέλατε να γίνετε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

Κατά κάποιο τρόπο, θα νιώσετε ότι ξεκινάτε από την αρχή, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας αποδεικνύεται ότι έχετε άλλη μια ευκαιρία να ζήσετε με έναν τρόπο που σας κάνει πιο ευτυχισμένους. 

Μην νομίζετε ότι έχετε όλες τις απαντήσεις ακόμα. Εξερευνήστε πολλές δυνατότητες. Ξεκινήστε νέα έργα. Ξεκινήστε νέες σχέσεις. Βάλτε τους σπόρους που θα θέλατε να ακολουθήσετε την επόμενη δεκαετία. Πολλοί Ιχθύες θα ερωτευτούν, θα παντρευτούν, θα κάνουν ένα μωρό ή θα πετύχουν ένα σημαντικό ορόσημο που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Dream big!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
36 / position1: 93 / position2: 627
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb