ENTERTAINMENT

Η απόλυτη χλιδή στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ των Kardashians

Ρίξτε μια ματιά στο πολυτελές πάρτυ την παραμονή των Χριστουγέννων στην έπαυλη της Kourtney
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η απόλυτη χλιδή στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ των Kardashians

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tα Χριστούγεννα ήταν πολύ λαμπερά την παραμονή των Χριστουγέννων στην έπαυλη της Kourtney, αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς η οικογένεια συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει.

Η διάσημη οικογένεια δεν έκανε τα γκράντε πάρτυ των προηγούμενων ετών και κράτησε το ετήσιο σουαρέ της για δεύτερη συνεχή χρονιά υπό το πρίσμα των υφιστάμενων περιορισμών για τον Covid πιο συμαζεμένο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η Khloe, η Kyli,e η Kim, 41, η Kendall, και η υπόλοιποι ενώθηκαν για ένα πλούσιο πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων στην έπαυλη της Kourtney στο Hidden Hills.

Οι αδερφές μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη συνάντηση, καθώς φόρεσαν τις καλύτερες τουαλέτες για το βράδυ.

Η Khloe έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό ασημί φόρεμα, με ασορτί νύχια, full glam μακιγιάζ και ίσια καρέ μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μικρότερη αδερφή της Khloe, Kylie, την τράβηξε βίντεο ενώ εκείνη πηγαινοερχόταν για την κάμερα, επιδεικνύοντας τις τέλειες καμπύλες της. 

Οι Kardashians φρόντισαν να απογειώσουν το κέφι των γιορτών για τα 10 παιδιά τους, επιστρατεύοντας τον Άγιο Βασίλη ως το επίκεντρο του πάρτι τους.

Η Khloe τραβούσε σε βίντεο τον Santa Claus που περπατούσε μέσα από το φουαγιέ της Kourtney στο σαλόνι καθώς οι Stormi, True, Saint και Chicago έτρεχαν αφού φώναζαν το όνομά του!

Η Kendall Jenner παρευρέθηκε επίσης στo πάρτυ, και ήταν εκπληκτική με το αριστοκρατικό μαύρο φόρεμά της που έφτανε μέχρι το πάτωμα, με λαιμόκοψη τύπου Audrey Hepburn. 

Επίσης, υπάρχει μια παράδοση στην οικογένεια - Κάθε χρόνο κάθε μέλος της οικογένειας έχει το δικό του theme συσκευασίας δώρου. Κατω θα δεις ποιο ήταν το περιτύλιγμα των Kourtney, Kim, Khloe, Kris και Kendall φέτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kardashian News (@kardashianvideo)

Το supermodel πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Kourtney με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Η Kim ήταν επίσης παρούσα καθώς κινηματογράφησε την εκπληκτική διακόσμηση της μεγαλύτερης αδερφής της, ένα... δάσος εσωτερικού χώρου με 7 χριστουγεννιάτικα δέντρα καλυμμένα με αστραφτερά φώτα και κόκκινα τριαντάφυλλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 2518 / position2: 2775
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb